BÄTTRE LYCKA DENNA GÅNG?

Jaha, då har vi varit till Uppsala och shoppat oss lyckliga idag. Och jag tror faktiskt inte vi glömde någonting, helt otroligt! Eller ja, vi glömde så klart att mäta upp balkongen innan vi åkte, vilket självklart innebar att vi köpte för några golvplattor... Någon som är förvånad? Nej, trodde väl inte det.
.
Förutom att vi köpte nya sänglampor med tillhörande räkakvarium (ehm...) så fick vi äntligen hem en ny spegel! Vi har ju varit utan helkroppsspegel sedan vi flyttade i slutet av juli, och som ni kanske minns gick det inte så bra med den vi inhandlade i december.
.
Om ni inte minns så kan det ha varit så att jag i all min klumpighet (för ovanlighetens skull) lyckades välta spegeln bara några dagar efter att vi köpt den, vilket resulterade att den gick i tusen bitar och nu ligger undangömd i kontoret (aka råddrummet).
Eller så föll den av sig själv. Den var nog självmordsbenägen.
.
Förhoppningsvis ska den nya överleva lite längre. Det börjar bli jobbigt att stå på toalettstolen och vrida och vända på sig för att försöka se sig själv i badrumsspegeln och få en uppfattning om hur man sig ut. För att inte tala om hur svårt det är att försöka spegla sig i tvn...

Kommentarer
Postat av: Myaraq - den där lilla svenskimån

Men jöss.. Vem mäter?!?! ingen väl? Det är ju ingen sport att komma hem med grejer som faktiskt passar in?

2011-04-10 @ 21:29:57
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0