DIXEIS FÖDELSEDAG - TÅRTA OCH BUS

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Dixies födelsedag, hurra hurra hurra! Tänk att min lilla bebis redan är ett år, helt sjukt.
.
Födelsedagen började med mys och "ja må hon leva" i sängen. Nöjd liten födelsedagshund låg mellan oss på rygg och myste för fullt.
.
Efter frukosten åkte vi ut till stugan, och det var nog den bästa present en liten hund kunde få! Herregud hur hon sprang och busade och lekte och grävde... Jag försökte ta kort och filma, men det var omöjligt att hinna med!
Det här var nästan den enda bild där hon faktiskt stod stilla. På de flesta är hon bara en suddig fläck, eller så ser man bara rumpan på henne när hon springer iväg på något äventyr! Hon var något trött efter ett par timmars spring och bus. Vi hann knappt sätta oss i bilen innan hon slocknade!
.
När hon hade vilat en stund var det dags för tårta!
Recept på Dixie-trårta:
❀ Botten: Färskfoder som formas till ett hjärta med hjälp av pepparkaksform
❀ Grädde: Leverpastej som smetas ovanpå färskfoderhjärtat
❀ Garnering: En köttbulle i bitar, och en halv tugg-pinne (twirl heter de som vi har) i mitten istället för ljus
❀ Resultat: Mycket lycklig liten hund
Dixie måste blunda för att kuinna hålla sig och vänta på "varsågod!"...
...Sedan jäklar högg hon in! Fatet var tömt på rekordtid (men normalt äter hon så långsamt så hon hann nog njuta också), och så renslickat att det knappt hade behövt åka i diskmaskinen. Det såg ut som att hon knappt trodde sina ögon (eller smaklökar heller för den delen), när hon började äta - så gott var det!
.
Efter middagen skulle vi lägga oss och vila en halvtimme. Då var klockan halv 8 om jag inte minns fel. Ni kan ju gissa hur det gick? Trots att vi hade klockan att ringa så vaknade vi av att födelsedagsbarnet meddelade att hon började bli kissnödig, då var klockan kvart över 10!
.
Man blir trött av frisk luft. Så nu är det bara att gå och lägga sig igen, så är vi förhoppningsvis lite mer människor imorgon! God natt!

Kommentarer
Postat av: Cilla

Grattis till Dixie ! :) Tror Leo hade älskat en sådan där "Dixie-tårta". Får ta och laga en sådan när han fyller 4 i sommar.. uggh fyra år redan.. jisses.

2011-04-11 @ 16:13:23
URL: http://priss.se
Postat av: Hanna

Lilla Leo då, tänk att han är så stor! Vi kallar i och för sig stackars lilla Texas för "Farbror Texas" och han är bara 2 år, så det kanske är mer synd om honom :P

2011-04-11 @ 16:48:37
Postat av: cammie

hehe, smarrigt!

2011-04-13 @ 20:35:34
URL: http://tuschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0