KOKKAFFE

Har ni någon gång funderat på varför ingen människa (nästan) använder kokkaffe längre? Förutom det mest uppenbara, att det helt enkelt går mycket snabbare och smidigare att brygga i kaffebryggare. I så fall ska jag upplysa er, med en väldigt talande bild.
Vem vill dricka något som lämnar det här efter sig i koppen? Själva kaffekannan såg då inte heller särskilt fräsch ut efteråt.
Mysigt, inte sant?
.
Om ni nu undrar hur det kommer sig att vi har gjort kaffe på stenåldersvis så beror det på att elen inte var igång på stugan när vi var där i söndags. Men vi var kaffesugna och hade för liten kaffetermos med oss, så vi försökte oss på kokkaffe.
.
Det smakade apa också kan jag tala om. Att vi inte orkade vänta och att veden nästan hade brunnit ut i spisen gjorde det väl förstås inte bättre, men ändå. Det smakade ljummet vatten med en touch of kaffe, och så lite mysigt kaffesmul (eller grom eller poro eller vad ni nu vill kalla det) på det. Ingen höjdare.

Kommentarer
Postat av: Emanuellll

Tror du att det är möjligt att få en koffeinkick om resterna i kärlen används som snus?

2011-04-12 @ 22:23:01
Postat av: Hanna

Hahaha, jaa, varför inte? Du får väl testa! ;)

2011-04-12 @ 22:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0