BLÄ BLÄ BLÄ

Idag känns det ännu värre än i går. Jag vill inte vara här, jag vill tillbaka till Florida! Jag saknar värmen, lägenheten, morgonpromenaderna, ödlorna, sköldpaddorna, kalla poolen, bubbelpolen, SOLEN, kylskåpet, garbage disposern, Miller High Life, balkongen... Allt.
.
Så här illa brukar det inte vara. Och jag som trodde att det skulle kännas bättre att komma hem i år eftersom vi hade Dixie som väntade på oss...
.
Sedan blir det väl kanske inte bättre av att veta att Chrsitofers föräldrar just nu ligger i Florida och sover (och om ett par timmar kommer de att vakna upp till ännu en varm och solig dag), eller av att Christofer är på jobb, eller av att det är mulet, kallt och sjukt mycket snö ute.
Här ligger jag i soffan och surar. Trött som en liten gnu är jag också. Jag kunde som vanligt inte sova på flyget över atlanten, och när jag till slut äntligen höll på att glida iväg till drömmarnas värld - ja då tände de lamporna i hela kabinen och började servera frukost.
.
När jag gick och lade mig igår kväll hade jag alltså inte sovit på över ett dygn. Men ändå var jag tvungen att släpa mig upp tidigt idag så att jag kan somna ikväll... Jag har lite svårt att vända dygnet på rätt åt det här hållet, nattuggla som jag är så har jag mycket lättare att svänga om till Floridatid.
.
Okej hörni, muntra upp mig lite nu va?! Och kom inte och säg att det snart är sommar och att tiden går så fort att vi snart är i Florida igen. Jag har försökt, men det hjälper inte.

Kommentarer
Postat av: Julia

Snart Hanna, snart får vi vår efterlängtade sol igen:) Cant wait!!

2011-02-28 @ 10:08:04
Postat av: Fanny

Jag kan berätta en liten rolig sak som hände mig inne på Hesburger igår :D

Framför mig i kön var det en barnfamilj med bland annat en dotter på 3-4 år. Jättesöt var hon. Men så märker ja att hon står å stirrar på mig och när jag tittar dit så räckte hon ut tungan till mig. Sen kom världens flin innan hon gömde sig bakom mamma :) Haha, hon såg så lycklig ut så ja kunde inte göra annat än att le :D

2011-02-28 @ 15:14:14
URL: http://ladyspalace.blogg.se/
Postat av: Charlie

Kommer du ihåg dom här?

http://www.youtube.com/watch?v=DIsETmNtNTs

http://www.youtube.com/watch?v=VLuDMlTOLAY&feature=related

2011-02-28 @ 16:51:00
Postat av: Hanna

Charlie: Hahahaha, åååh vad kul! De hade jag helt glömt bort! Tack :D

2011-02-28 @ 20:19:45
Postat av: Ia Pakki

Äääh, slut upp å gnäll nu Hanna, du har iaf FÅTT vara utomlands i solen ett tag ;) Och just det ja, JAG kommer ju hem i helgen och livar upp stämningen lite ;) puss påre

2011-02-28 @ 22:13:49
URL: http://elinparkkinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0