BUBBELTRUBBEL

Nästan hela förra veckan var "vår" bubbelpool avstängd = katastrof. I brist på annat gick vi bort till Vista Cay och bubblade där, men där är det alltid en massa annat folk, och framförallt är poolen mycket kallare där.
.
Igår hade de äntligen fått igång vår pool igen, så överlyckliga rusade vi ner dit med bubblet i högsta hugg direkt efter den sena middagen.
Något taggad efter flera dagars väntan!
.
Men nej, då var det så klart ännu varmare än normalt, och trots att vi kämpade i 10 minuter klarade vi inte av att hålla mer än fötterna under vattnet, det var FÖR varmt. Och som att inte det räckte kom så klart en vakt och meddelade att poolen stängde.
"Men den stänger ju först kl 12?!" utbrast vi.
"Nej, det är ändrat till 10" (precis som på Vista Cay) sade han.
"Men det står ju fortfarande 12 på tavlan?!"
"Ja, jag ska se till att det ändras."
.
Jaha. Inte så mycket att göra åt. Så vi gjorde ett nytt försök ikväll, i god tid för att hinna innan klockan 10. Men nej, då var poolen nästan iskall! Alltså visst, den var väl närmare 40 grader, men den var alldeles för kall för att vara en bubbelpool!
.
Vi räddade situationen genom att springa upp och hämta varsin öl och sedan skena över till Vista Cay där det i alla fall var lite varmare. Men förhoppningsvis blir det tredje gången gillt så vi får bubbla ordentligt imorgon. Håll tummarna!
.
Nu är det sussa-time. Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0