SKUMMA GREJER

Igår var jag med om två riktigt skumma grejer. Så pass skumma att jag kände att det var värt att ta dåliga bildbevis i alla fall.
.
Det första var utanför Träningsverket när jag och Bodil var på väg till bilen för att åka hem. Då möttes vi av denna syn:
En bil som tydligen inte orkade leta efter en parkeringsplats utan istället bestämde sig för att helt kallt parkera mitt i hela skiten. Den var visserligen inte så våldsamt mycket i vägen, men ändå! Så ska jag också göra någon gång när jag inte orkar leta parkering, bara lämna bilen där jag råkar stå just då.
.
Och det andra såg jag när jag kom ur duschen hemma. Jag tyckte att jag hade lite ömt och konstigt på foten, och plötsligt upptäckte jag det här:
Fantastiskt dålig bild, jag vet. Det är ett Dixie-hår, som har smugit sig in under huden! Det var bara att plocka fram en nål och utföra en mindre operation. Sjukt. Tur att det inte var ett katthår i alla fall, då hade väl hela foten svällt upp till en enda stor ballong (ja, jag är alltså allergisk mot katter).
.
Det ni!

Kommentarer
Postat av: Cilla

Kanske har en liten förklaring till den parkeringen. Vanligtvis brukar man parkera åt det håller som bilen gjorde då man kan vara två bilar på kö och kommer man ut fortare än den andra kan man backa och den andra kör framåt bara som vanligt.



Medans under vintern ha de börjat parkera mot vallen och då får bara en rad med bilar rum medans de andra bara helt enkelt blir i vägen, vilket är lite dumt så då lämnade den personen bilen bara där sådär tydligen ;p

2011-02-02 @ 21:58:24
URL: http://priss.se
Postat av: Cilla

Hur blir det imorrn förresten, tänkte du köra combat ? annars tänkte jag pina mig på cykeln ;p

2011-02-02 @ 22:00:06
URL: http://priss.se
Postat av: Teresia

Haha det där med hundhår under huden, det har jag hört flera andra hundraser, att de har så hårda strån så de går in under huden. Antar att det är mest korthåriga/strävhåriga hundar det blir så med:)

2011-02-02 @ 22:18:39
URL: http://taaz.blogg.se/
Postat av: Fanny

Hur i hela friden får man in ett hundhår under huden???? Jag förstår inte :)

2011-02-03 @ 14:11:28
URL: http://ladyspalace.blogg.se/
Postat av: Ia Pakki

Haha, ni får mer än gärna våldgästa närhelst ni vill ;) det vet du!

2011-02-03 @ 18:20:46
URL: http://elinparkkinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0