DET ÄR JU SOLKLART?!

Alltså jag har funderat på en grej. Det här med fåglar och fiskar och grejer som bara dör hur som helst som det har varit en herrans massa tjat om på sistone. Det kan väl ändå inte bara vara jag som har fattat vad det verkligen är som händer?
.
Visst, det skulle kunna vara någon variant av galna klövinfluensan (en trevlig liten kombination av galna kosjukan, mul- och klövsjukan, fågelinfluensan och svininfluensan som drabbar både fågel, fisk och mittemellan), men det är inte så det ligger till.
.
Det är nästa istid som är på väg. Det säger ju sig självt! Det är svinigt kallt och snökaos i hela världen (typ) och de här fåglarna och firrarna har insett vad som komma skall och har bestämt sig för att begå kollektivt självmord istället för att sakta men säkert och plågsamt frysa ihjäl.
Jojo, det är sant. Erkänn att poletten föll ner nu? Snart kommer vi alla se ut så där.

Kommentarer
Postat av: snabbisen

Ha ha! Den var ju riktigt bra. Nu fattar jag hur det hänger ihop!

2011-01-08 @ 20:03:41
URL: http://snabbisen.blogspot.com/
Postat av: sprattelvinkel

Då var det bekymret ur världen. Bara att börja klä sig bättre alltså!

2011-01-08 @ 20:15:40
URL: http://lindaswegdal.blogg.se/
Postat av: Ma

Det var nog den trovärdigaste teori om detta hittills. Ligger definitivt något i den. Människor har ju också gjort kollektiva självmord. Så varför skall inte djur kunna göra detta...

2011-01-08 @ 21:01:05
URL: http://berattelserochtankar.blogg.se/
Postat av: H som i Hanna

Med tanke på vilket vidrig vinter det har varit så tror jag att du har en poäng. Vem skulle vilja vara tvungen att vistas utomhus i det här jäkla vädret?!

2011-01-08 @ 23:10:58
URL: http://hsomihanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0