Favorit i repris

Vi såg en så sjukt rolig nästan-cykelolycka idag (dvs han räddade det i sista sekund, men det såg hysteriskt roligt ut!), och när vi berättade om den för mamma ville hon se en annan miss som jag lyckades fånga på film för ganska exakt 3 år sedan.
.
Man kan se den hur många gånger som helst och det är fortfarande precis lika fantastiskt roligt! Jag kan inte förstå hur jag kunde ha sådan tur att jag lyckades filma det!! Jag har lagt upp den en gång tidigare, men det var på min gamla blogg som jag råkade radera (R.I.P bloggen) så här kommer den igen: Jenny hoppar studsmatta!
.
Åh, det är ju bara för underbart!

Malins Pantmaskin!

Herregud vad jag har skrattat på jobbet idag! Jag sade ju att det bara spårar ur mer och idag har det varit vilda västern! Chefen var in en sväng idag också, han förstod kanske inte riktigt det roliga när vi försökte förklara för honom. Men huvudsaken är ju att vi hade en av de roligaste dagarna någonsin!
.
Okej, this i what happened.
Kund: Jag skulle vilja ha rullar till en sådan där Point-maskin
Malin: Nää, vi har inga rullar till någon pantmaskin...
Hysteriskt roligt! Det fick obligatoriska följder som "Är du pantad eller?", "Pantaa mera!" osv.
.
MEN sedan blev det ännu roligare när Daniel kom på att vi skulle BYGGA en pantmaskin åt Malin av kartonger! Vi satte igång direkt. 3 lådor, en massa tejp och en del svart presentpapper senare...
.
Klippa klippa klippa...
.
KLART!! Med instruktioner, kvittoknapp, kvitto, pantburk och allt!
.
Sjukt nöjda byggare!
.
Då var det äntligen dags för det mest spännande steget (fast vi hade nog allra roligast medan vi byggde egentligen, och spännande då med - tänk om hon hade kommit ner?!), det var alltså dags att få ner Malin till källaren och se hennes reaktion!
.
Daniel gick upp till Malin och bad henne komma ner och kolla på en grej. Jag gömde mig bakom några lådor precis utanför kontoret med iPhonen i högsta hugg, och Emil gömde sig bakom sitt skrivbord med sin Desire HD i högsta hugg - båda redo för att filma Malins reaktion!
.
Och självklart ska ni få se resultatet, ur båda vinklar! Först min:
.
.
Och så Emils:
.
Ihihihihi! Jag älskar att hon inte ens fattade först! Och jag ÄLSKAR hennes reaktion när hon fattade! Hon berättade sedan att hennes första tanke var "Jaha? En ölburk?". Haha. Hon såg inte ens skylten "Malins Pantmaskin" först!
.
Ojoj, det här var en alldeles fantastisk dag på mitt underbara jobb! Och om någon tycker att vi bara leker så är det inte alls sant - det kallas teambuilding!

Dårhus

Min arbetsplats har förvandlats till ett dårhus! Och nu menar jag inte kunderna eller så, utan vi själva. Jag vet inte riktigt vad som har hänt de här senaste veckorna, men det börjar spåra ur på riktigt. Idag har jag skrattat så tårarna sprutat två gånger, och bara helt vanligt hållit på att skratta ihjäl mig ett par gånger till. Helt underbart.
.
Kommentarer som:
- Ajaj vad det ska bli kiva att gå på bajseriet nu! (kiva = trevligt på finska)
- Extra hård pannkaka?!?! (När jag sade "bankar extra hårt", hungrig?)
- Lax... Nej! Vax! Nejnej, faxlax. Eller va? Vaxfax? Neeej!!
.
Förra veckans mest använda ord var analplugg?! Idag har vi diskuterat hur man på bästa sätt säger att man har träningsvärk i rumpan utan att det låter som att man har träningsvärk inne i rumpan, men hur vi än vred och vände på det blev det bara värre!
.
M´s trevliga budord lite här och där. "Rör du dör du!" Det började med en Cola-flaska, sedan blev det en tårta och idag ett H&M-paket. För säkerhets skull liksom!
.
Jaa, det har varit så mycket annat också som liksom är lite svårt att förklara, eller som blir jättelångt eller jätteinvecklat, jätteinternt (som om det inte redan var det) eller jätteutelämnande. Som när E försvann en stund och kom tillbaka med en påse full med spontaninköp i ren protest, och vi ylade av lycka och gjorde vågen. Eller toalettringen runt halsen, det var också en riktig höjdare!
.
Oj oj, vi kommer vara vrak allihopa innan chefen kommer tillbaka! Men jag har sjukt roligt i alla fall! Nu ska vi bara planera in en smörgåstårtsfest också (det var ju så länge sedan vi hade fest sist...?) så blir det prima skinka det här.

Livet är en fest

Igår var det dags för stor firmafest ute på en äng i Lumparland! 3:e personalfesten på 3 månader, ganska imponerande faktiskt. Men det här var också den största.
.
Vi bjöds på bland annat rökt lax, sill och chokladkaka. Och självklart öl och vin. Det var lotteri (jag hamnade både på att sälja lotter och dela ut vinster så jag kände mig sjukt viktig) och luftgevärsskytte (för karlarna hette det, men jag ville också vara med och hamnade rätt upp i toppstriden - det ni!). Senare skulle det visst bli mobiltelefonskastning också, men vi åkte tillbaka till stan före det.
.
Tanken var att vi skulle gå och sätta oss utanför RockOff och lyssna på Takida, men vi fastnade hos Daniel tills ölen tog slut och vi begav oss vidare till butiken där vi blev resten av kvällen. En himla trevlig kväll måste jag säga!
.
Jag tog inte en endaste bild på hela kvällen (jag som brukar vara så duktig?! och hatad...), så ni får nöja er med en bild på förrätten från juni månads fest - även det var nämligen en sjukt bra kväll!

Blåbääär!

Vi plockade som sagt två stora hinkar blåbär i förrgår, när vi hade delat upp det (inte helt rättvist kanske, men till vår fördel) fick vi med oss ca 10-11 liter hem. Idag var det dags att ta vara på bären, ca 9-10 liter har vi nu i frysen! Jäklar vad jag ska göra blåbärssmoothies i vinter. Kanske jag skulle göra en blåbärspaj på julafton också?
.
Jag gjorde ju självklart en ordentlig och sjukt god blåbärspaj idag också. Mamma och pappa kom över och TJOFF sade det bara så var allt borta utom den här stackars lilla fjuttbiten!
.
Förstår ni hur mycket vi åt?! Jag trodde att ungefär hälften skulle bli kvar... Ojoj vad jag räknade fel... Eller ja, jag visste ju inte att den skulle bli SÅ våldsamt god! Jag behöver nog en större pajform. Jag skulle säkert kunna bli rik på blåbärspajsbakande, tror ni inte?

Helgen

Åh vilken bra kväll det här har varit! Eller hela dagen och till och med hela helgen har faktiskt varit himla bra. Igår var det stuga med god middag, bastu (som om det behövdes i den här värmen...), badande, och framförallt: kräftor!!
.
Visserligen kinesiska och inte så många, men herregud så gott det var ändå!
Dessutom plockade vi blåbär så vi nu nästan har till död-dagar (ca 10 liter fick vi i alla fall med oss hem)!
.
MUMS!
.
Idag har jag som sagt tatuerat lite kexspår på ryggen, och så har vi ätit detta till förrätt:
.
Hjärtformade toastar med chevrécréme och balsamico. Mmmmm. Jag skulle kunna äta ihjäl mig på det!
.
Och till huvudrätt åt vi...
.
(Inte så snygg bild nej, jag kom på det lite för sent) Entrecote med (världens godaste) rödvinssås och hasselbackspotatis.
.
Till efterrätt var det tänkt att det skulle bli blåbärspaj, men klockan blev lite för mycket. Så istället gick vi ner på stan med dogzen (vi har Jawa på besök) och träffade en massa släktingar, vänner och bekanta, kul! Kvällen avrundades med Erik Amarillo live på balkongen. Eller alltså han var inte på vår balkong, han är väl ca 700 meter härifrån, men det hörs himla bra ändå måste jag säga!
.
Men nu jäklar blir det att stupa i säng så att jag orkar släpa mig upp på jobb imorgon!

Kexspår!

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har förevigat Dixies tassavtryck (Dixie=kexet, hennes tassavtryck=kexspår) på ryggen! Jag har funderat och planerat länge, och nu är de äntligen på plats! Jag är supernöjd!
.
De är ju precis nygjorda, så skuggningen är lite mörkare nu än den kommer att vara när de har läkt. Det är alltså Dixies exakta tassavtryck som vi tog med stämpelfärg och som Mark sedan har kopierat. Jag är så himla nöjd! Han tog med varenda liten detalj, hundar har ju också nästan som fingeravtryck, så det är verkligen Dixies avtryck jag har på ryggen och ingen annan har exakt likadana!
.
Nu såg jag visserligen på bilderna att de hamnade lite längre ut mot skulderbladet än jag hade tänkt från början, men det var ju jag som pekade var jag ville ha dem så jag får väl skylla mig själv. Men det gör inget, jag är ändå superglad! Jag har ju kexspår på ryggen!

Som smör i solsken

Så har jag känt mig idag. Jag har smält bort. Jag klagar inte på värmen, för jag älskar sommar och värme. Men att jobba i en bastuvarm butik med jeans och hela köret (dvs minst 5 plagg för mycket) var ingen höjdare.
.
Vi försökte med ALLT för att få ner temperaturen! ACn var igång, det köptes och monterades nya fläktar (3 st) för att få kylan fram till butiken, vi provade korsdrag i kombination med AC och fläktar, vi åt isglass nere i svala källaren... INGENTING hjälpte!
.
Jag provade dessutom lite mer därtill (utom det enda vettiga: hoppa i havet och stanna där resten av dagen); dricka ett par liter iskallt vatten, vika upp byxorna, dricka en halvliter nästintill fryst läsk, kyla ner mig med en sådan där frysklump som man sätter i kylväskor för att hålla det kallt, ligga på kalla golvet nere i källaren...
.
Så här har jag känt mig idag. Jag har drömt om iskall islatte, hysteriskt kallt Ålands hav, att jobba i bikini med 10 gånger kraftigare AC, och framförallt ett sjukt stort kylskåp där jag skulle kunna sitta ett par timmar och dricka iskall öl tills jag kylt ner mig.

Min dolda talang

Idag upptäckte jag min dolda talang på riktigt. Jag har anat den redan tidigare, men jag måste erkänna att jag ändå blev sjukt imponerad över mig själv! För att inte tala om hur impade Patrik och Emil blev! Lite impade blev de nog i alla fall. Kanske.
.
Det var som så att det diskuterades hur dyrt ett kuvert skulle bli att skicka. Jag kände på det och sade kaxigt "Det här blir inte så dyrt, det väger inte ens 100 gram. Eller ja, det väger knappt 100 gram." Patrik drog fram en postvåg och...
.
Ser ni vad det står?! 96 gram!!! Det vill säga precis under 100 gram (ifall ni inte kunde räkna ut det själva) precis som jag sade! Här har ni bruden med inbyggd våg i händerna! Imponerande dold talang va? Det är tydligt att jag lärde mig något oerhört viktigt av allt brevvikande på Eckerö Linjen de gånger jag skickade alla nettolistor.
.
Så vad säger ni, imponerande va?!

Nytt är kul!

Ikväll har jag varit duktig och stack äntligen iväg på en joggingtur. Jag har liksom varit lite lat de två senaste veckorna... Så det var verkligen på tiden. Med lite nya springgrejer var jag sjukt peppad! Och gick ut alldeles för hårt och blev trött och fick håll på slutet. Härligt Hanna. Genomtänkt.
.
Nåja, slutresultatet var ändå bra mycket bättre än jag hade vågat hoppas, 43 minuter (min vanliga 7 kilometersrunda) så det var ju faktiskt inte helt fy skam ändå. Ifall ni undrar liksom.
.
Nya grejer gör det mycket roligare!
❀ Nya Nike+ skor,
❀ så jag äntligen fick användning för min Nike+ sensor
❀ (och iPhone-hållaren som egentligen är för Nokia (den riktiga verkar ha fastnat i Kina?) som bara är använd en gång tidigare)
❀ och så förstås Hornet Juice som Donny har lurat på mig... Jag vet inte om idag är rätt dag att säga om det funkade eller inte, jag får nog prova ett par gånger till innan jag uttalar mig. Men särskilt gott var det inte i alla fall!
.
Men vet ni vad det allra bästa med att träna är? Att man får belöna sig efteråt!
.
Färska blåbär och mjölk! Muuuuuums!!
(Ursäkta får dåliga bilder, jag orkade inte riktigt anstränga mig med dem ikväll)

Schysst...

Så jäkla otrevligt. Jag blir riktigt grinig. Det är nästan så att jag gråter en liten skvätt faktiskt. Och det skär lite i hjärtat måste jag erkänna. Det är verkligen synd om mig idag. Riktigt riktigt synd om mig faktiskt om vi ska vara helt ärliga. Varför? För att den här kom idag.
.
H&Ms höstkatalog. Bara några dagar efter att jag bestämde mig för att inte köpa något annat än det allra nödvändigaste för att spara så mycket pengar som möjligt till Floridaresan i februari (där blir det ju alltid så mycket shopping så det kan behövas). Och bara därför var katalogen SJÄLVKLART fullproppad med en massa som jag plötsligt akut vill ha, men som inte går under kategorin livsnödvändigt.
.
Så sjukt dålig timing! Och förstår ni hur långt det är kvar till februari?! Ojojoj...

Who needs 3G?

Nej vem behöver 3G eller ens Edge när det faktiskt går att checka in på Facebook med 2 pluppar 2G täckning?! Okej, det tar visserligen lite tid, bara att komma så här långt att jag kan skriva ett inlägg tog en halvtimme, men det funkar! Det är ju huvudsaken! Lite tålamod får man ju ha... Jag har i alla fall haft en helt underbar (och oplanerad) kväll på stugan med husmålning, bad i Ålands hav och grillning hos grannarna Malin och Eddie! Först skulle jag inte alls hit, sedan skulle jag bara hit på middag, och så slutade det med att det blev övernattning här. Nice! Omvänd pendling jämfört med de senaste åren helt plötsligt. I like it!

Mysväder!

Det känns riktigt höstigt ute ikväll. Det ösregnar, är mörkt och tidigare åskade det också men det har nog slutat nu. Trist kan tyckas, men just nu tycker jag bara att det är jättemysigt! Jag vill nästan inte att den här kvällen ska ta slut.
.
Varför?
❀ Det är helt befogat att sitta inne och mysa trots att det är mitt i sommaren
❀ Man kan faktiskt få något gjort (= sådant där roligt som att tvätta kläder, städa och annat kul som är omöjligt att motivera sig (mig) till annars)
❀ Jag ÄLSKAR när det åskar! När jag var liten gräddade vi alltid våfflor när det åskade, i alla fall på sommaren när vi var på stugan. Det var så mysigt! Det ska jag börja med igen.
❀ Nog för att jag tycker bäst om sommaren, men hösten är ganska mysig och skön (fram till oktober i alla fall) och efter en så här hysteriskt fullproppad sommar ska det faktiskt bli rätt skönt med en förhoppningsvis lite lugnare höst. Fast det är en och en halv månad, med endast en icke-uppbokad helg, kvar tills dess!
.
Så här ser det ut utanför oss just nu. Mys. Fast nu när det är dags för kvällspromenad med Dixie är det faktiskt inte fullt så mysigt måste jag erkänna...

Sjukt

Det hände något jätteskumt idag när vi hade varit och hämtat mitt älskade lilla kex (som har varit hos sin faster och busat med sina kusiner i två dagar). På vägen hem gäspade jag "och tusen tusen stråla ock" (alltså från "Nu tändas tusen juleljus") helt utan förvarning och utan att det var meningen! Helt sjukt!
.
Nu är det kexo som är trött. Två dagars bus har satt sina spår.
.
Vi hade för övrigt en riktigt bra shoppingdag i Uppsala igår! Vi hittade allt vi skulle ha och lite till (som vanligt med andra ord). Bland annat köpte vi tre stycken klockor.
.
Men vad vi ska ha dem till får ni se när det är klart! Om det nu någonsin blir det, jag brukar vara ganska duktig på att lova att visa er grejer som aldrig blir av. Till exempel är det nu ett år sedan vi flyttade, och jag har fortfarande inte visat bilder på "nya lägenheten" som jag lovade. Men å andra sidan skulle jag ju visa bilder när vi blev klara, och det vet jag fortfarande inte om jag tycker att vi är så...

Shoppa sig lite

Jaha, då sitter vi på Eckerö Linjen på väg till Uppsala för lite shopping! Inte för att vi egentligen behöver så mycket, men kika kan man ju alltid! Det ska ändå bara regna idag så då kan man gott och väl åka på lite utflykt. Tycker jag.

Bästa appen

Så där ja. Nu är vi hemma från stugrundan med två av tre stugor avklarade. Nu blir det lite paus innan vi tar oss an sista stugan, det är mycket som ska hinnas med när man bara har en vecka semester!
.
För övrigt är jag alldeles överlycklig över att jag har hittat en app för 97 Country! Radiokanalen vi alltid lyssnar på i Florida. Vi brukar annars lyssna på den hemma via datorn ibland, men nu kan vi ju ha med den överallt! Wohoo! Jag förstår att ni är lika lyckliga ni också.
.
Your hometown country station 97,5 WPCV! Förutom att det står vem artisten är och vad låten heter rullar dessutom lyricsen i bakgrunden, helt underbart!

Stugrunda

Jaha, då var två av tre stugor avklarade! Igår åkte vi ut till morfars stuga, som jag inte har varit till på 3 (!) år, det var helt perfekt med god mat, mys och massa badande!
Vi åkte hem idag på eftermiddagen, jag var på favoritgrannen Annas sista BodyStep-pass innan hon flyttar (rekordsvettigt men himla kul!), och sedan direkt ut till Christofers föräldrars stuga!
Hittills har vi ätit jättegod mat och satt igång bastun, så snart blir det bastubad och mera havsbadande! Efter det här har vi bara en stuga kvar att hinna med under min lediga vecka, den vi oftast åker till, men det ska vi nog kunna ordna!

En liten reminder bara

Så att ni inte glömmer bort min viktiga lärdom från igår. Jag fick bort det mesta av den där knuten, men det sista var jag tvungen att klippa bort. Men det slutar inte där heller! Hela håret var nämligen alldeles fullt av små knutar!
.
Det tog en halvtimmes borstande och en hel del tårar innan jag hade rett ut allt. Precis när jag tänkte ge upp och helt enkelt klippa bort hela skiten fick jag bort det sista. Pjuh. Men jag tror ändå jag borde boka klipptid nu, det känns som att allt rivande slet ganska ordentligt på mitt stackars hår...
.
Som nytt! Nästan i alla fall. Jämför gärna med hur det såg ut igår, det var inte blött trots att det såg så ut, bara helt risigt och förstört av vinden.
.
.
Så som sagt, glöm för guds skull inte bort att sätta upp håret så mycket det bara går innan ni åker rib!! Eller ja, det gäller väl säkert alla snabba båtar...

Hårrosett

Vi har varit ut till Rödhamn och fikat idag med Jocke, Bodil, Maria och alla dogsen. Mysigt och trevligt och allt sådant förstås, men jag rekommenderar INTE att åka rib med utsläppt hår. Då kan det nämligen gå så här:
Mycket vackert indeed. Det ser ut som ett litet skatbo. Jag undrar hur jag ska få bort det?
.
Så dagens lärdom är alltså ÅK ALDRIG RIB MED UTSLÄPPT HÅR!! Allra bäst kanske det skulle vara att raka av håret helt i förebyggande syfte.

Mys mys mys

Åh vilken skön dag det har varit idag! Tydligen krävs det inte så mycket, bara att veta att jag har en hel vecka på mig att vila upp mig har gjort mig mycket lugnare.
.
Hittills har den här dagen varit den perfekta första semesterdagen. Vi sov lääänge, åt frukost i lugn och ro och sedan gick vi ner på stan och åt glass och drack cappuccino på nya italienska glassbaren Bellissimo. MUMS!
.
Jag tog citron och stracciatella och Christofer tog choklad och citron. Allt var supergott!
.
Vi träffade på ett gäng som hade svensexa också. Killen som skulle gifta sig jagade Christofer och sedan tvingade han oss att köpa en kondomballong av honom. Herregud vad jag skrattade när Christofer och Dixie sprang i full fart med en kille i blond peruk och nylonstrumpbyxor efter! Så här snygg var han:
.
Hihi. Vi träffade på dem igen lite senare, då sjöng han för oss också. Sedan gick vi och tittade på zebror och kameler (Cirkus Maximum är i stan) och Dixie tyckte det var sjukt spännande och ville inte alls gå hem! Får man ta med en liten snäll hund på cirkusföreställning tro? Hon skulle så gärna vilja prova rida på en kamel...
.
Jaha, nog om min dag kanske. Nu ska vi grilla rådjursribs! Mera mums.

Semesterlyx!

Åh vilken underbar avslutning jag har haft på sista dagen på jobbet (som i och för sig var jäkligt nice den också) innan "semestern"! Förutom den lilla detaljen med matförgiftningen som plötsligt slog oss hårt i magen, men den kan vi ju låtsas ignorera.
.
Vi åt en av våra favoriter, som vi inte hade ätit på nästan ett år, grillad tonfisk och sparris med papaya, avokado, citron och lime. Mums!
.
Ser ni hur sjukt gott det ser ut? Det smakar ännu bättre!

Mera mutor bara!

Jag berättade ju om att vi helt utan förvarning blev bjudna på kaffebröd på jobbet i onsdags. Himla nice tyckte vi! Well. Idag hände det igen! Mitt i allt, och helt oprovocerat, kom en kille in från våffelstället (kiosken?) som precis har slagit upp alldeles bredvid oss med ett fat med 3 olika soters våfflor på!
.
"Jag tänkte att ni kanske ville prova!" sade han glatt. OM vi vill! Och herregud så gott det var! Lycklig tjej. Se bara!
Det där med att ta kort på våfflorna kom jag på lite i sista sekund (och jag fattar inte varför den är felvänd?! Den är rätt väg både i iPhonen och i iPhoto?!), men bättre än ingenting. Som ni kan se var den med färska jordgubbar på överlägset godast! Mmmm... Jag dreglar nästan när jag tittar på bilden.

Nedräkning

Idag är det onsdag! Vat ni vad det innebär? Det innebär att det bara är två dagar kvar till min lediga vecka! Åh vad jag ska sova. Jag tror jag ska åka ut till en öde ö, gömma mig där och sova hela veckan.
.
Fast sådana dagar som idag är det extra kul att jobba! På förmiddagen kom det in en snubbe som jobbar på ett företag vars produkter vi säljer, han var skittrevlig och frågade lite om hur det går och så där. När han skulle gå sade han att han kanske skulle komma tillbaka lite senare med fikabröd åt oss. Vi fnissade lite och tyckte att det lät ju nice, men tog det inte så allvarligt.
.
Ungefär en halvtimme senare kom han tillbaka med 4 gräddmunkar och 4 chokladbakelser! Snacka om lyx! Behöver jag säga att vi skuttade upp och ner av lycka?!
.
Gräddmunksbild lånad från visitaland.com där det finns en hel artikel om gräddmunkar!
.
För övrigt ber jag så hemskt mycket om ursäkt för uruselt uppdaterande på sistone, jag har lite för mycket att göra, lite för lite ork och dessutom fick vi hem 4:e säsongen av Dexter förra veckan. Om jag inte gömmer mig på någon öde ö ska jag försöka skärpa mig!

Myssöndag

Åh vilken skön dag vi har haft idag! Frukost/lunch på balkongen, sjukt spännande krocket-match i det underbara sommarvädret (det slutade 2-2 = jag vann i princip!), middag på Arken Garden (jag älskar det stället, det känns som att man skulle vara lååångt bort i något mycket mer exotiskt land) och efterrätt på Sea Point.
.

 

Bild på pool-delen på Arken Garden, stulen från aland.com.

.

Som sagt, en mycket bra dag! Men nu blir det bums i säng så jag orkar vara på topp en vecka till innan jag har en hel vecka ledigt!


Norden runt på knappt 3 dagar

Nu är jag äntligen hemma igen! Äntligen därför att det var knappt 15 grader och mestadels mulet och lite blåsigt i Norge. Jag fick nästan en chock när jag steg ur flyget här hemma för en halvtimme sedan. 28 grader varmt och stålande sol!! Det kändes som att jag hade hamnat i en helt annan världsdel.
.
Men så häftigt är det inte, jag har bara varit ett varv runt Norden (typ).
Torsdag: Åland (Mariehamn) - Sverige (Stockholm) - Norge (Bergen)
Fredag: Shopping och massa god mat i Bergen
Lördag: Norge (Bergen) - Danmark (Köpenhamn) - Finland (Helsingfors) - Åland (Mariehamn)
Puh.
.
En bild på födelsedags"barnet", mamma som fyllde 50 igår och som var anledningen till resan!
.
Grattis igen lilla mamsen!
.
Och nu har jag ingen åldersnoja alls längre, jag fick visa leg flera gånger (och studsade upp och ner av lycka varje gång), och mamma var pigg som en 18-åring (man skulle aldrig kunnat gissa att hon blev 50 i alla fall) och ville festa hela natten lång! Vi andra var lite trögare faktiskt.
.
Och idag är jag ännu segare. När jag gick och lade mig igår var det 3 timmar tills jag skulle stiga upp (jag skulle upp kl 4...), det tog ett tag innan jag somnade och jag vaknade minst 20 gånger under natten och trodde att jag hade försovit mig... Gah. Stress.
.
Meeen, nu ska vi inte klaga för nu ska jag göra mig i ordning och sticka iväg på garden party för Sofia som har fyllt 40!! Vädret är perfekt och jag är förvånansvärt pigg med tanke på all utebliven sömn och allt resande, så det här ska nog bli bra det!

RSS 2.0