Ute och flänger

Jag ber om ursäkt för utebliven uppdatering, men det har varit fullt upp de senaste dagarna. Och nu har jag precis anlänt till Norge, Bergen närmare bestämt, för att fira mammas 50-års dag som är imorgon! Jag bloggar från iPhonen just nu, så ni för nöja er med detta för tillfället, men brorsan har dator med sig så vi hörs säkert igen snart!

Hemma igen

Gud vilken skön helg jag har haft! Fint väder (mestadels i alla fall), alldeles lagom mycket program och en massa god mat och dricka. Vi åkte hemifrån vid 11-tiden i fredags och kom inte hem ordentligt förrän 23-tiden igår. Tur att det har varit midsommar så folk har haft vettigare saker för sig än att blogga, annars hade bloglovin blivit ett stooort projekt.
.
Det här är ju relativt överkomligt i alla fall, en normal helg hade det med all säkerhet varit dubbelt så många inlägg!
.
Och jo, jag ska uppdatera er om helgen och bjuda på en drös med bilder (har jag tänkt i alla fall) men först måste jag återhämta mig lite efter en galen jobbdag.

Nu drar vi

Jag har packat och är nu förberedd för midsommaräventyr! Vi bortser från att jag troligtvis har glömt allt jag egentligen behöver ha med mig och bara har packat ner en massa onödigt skit. Det är sådant man får räkna med.
.
Lite kaffe bara så är jag redo sedan! Vädret verkar helt ok så troligtvis blir det att åka ut på sjön största delen av dagen. Trevlig midsommar hörni!

Däckad

Herregud vad slut jag är idag. När jag kom hem från jobbet petade jag i mig några surskorpor och sedan slocknade jag i sängen och sov till nio då jag blev väckt av telefonen. Men jag har varit som i en dvala sedan dess. Oj vad jag ska sova skönt i natt.
.
Planerna för i morgon börjar i alla fall klarna något. Bara det blir fint väder så blir det nog riktigt bra!
.
Nu tänker jag göra som Dixie gör när hon är trött och gå och gömma mig under täcket. Godnatt!

Midsommarbeslutsångest all over again

Jag trodde att vi skulle slippa beslutsångesten över hur vi ska fira midsommar i år. Ifjol bestämde vi oss nämligen i sista sekund. Men nej, så lätt ska vi så klart inte få ha det. Det var så himla perfekt på stugan med stort och blandat gäng förra året, men eftersom storstugan brann upp i vintras (och nybyggnaden inte är helt klar i än) så är det inte riktigt lika enkelt i år.
.
Visst skulle det funka om det blir fint väder, då skulle det bara bli lite slagsmål om sovplatserna (men finns det hjärterum så finns det stjärterum), men eftersom de har lovat lite-sisådär-väder så måste åtminstone middagen troligtvis delas upp på olika håll, och då försvinner ju nästan hela charmen!
.
Bild från midsommarmiddagen förra året, då var den yngsta 6-7 år (om jag inte minns fel) och de två äldsta 91 år. Precis som midsommar ska vara!
.
Så nu är frågan: ska vi satsa på midsommar på stugan ändå och hoppas på att det bli bra i alla fall? Eller ska vi hitta på något (dvs typ åka båt ut till någon holme, äta och dricka gott, snacka skit, busa med hundarna...) med Jocke och Bodil och dogsen? Det är inte lätt alltså...

Hanna ill ha den...

Jag gjorde misstaget att leka lite med en HTC Flyer idag... Och självklart drabbades jag av ett akut ha-begär! Inte för att jag vet om jag egentligen skulle ha så stor användning för den, jag har ju både iPhone och MacBook Pro, men ändå! Den är så där lagom storlek att ta med sig om man vill ha något lite större än iPhonen men inte orkar släpa på datorn...
Visst är den fin?! Fast jag hatar Facebook för Android upptäckte jag, det är myyycket bättre för iPhone/iPad. Tycker jag. Men det kan man väl kanske leva med skulle jag gissa. Någon som vill skänka en Flyer till lilla söta mig?
Ingen...?
Snälla?

Bara en dag till!

Nu är det bara en dags jobb kvar innan vi har underbara 3 dagar ledigt! 3 dagar utan en massa planer dessutom. Förstår ni hur lyxigt det är? Det här är min enda helg i hela juni utan en massa program, och jag har bara en enda sådan helg i juli också (som visserligen hinner bli uppbokad fortfarande). Ni förstår att det är efterlängtat va?
.
För hur kul det än är på jobbet och med fester och alla möjliga sorters program så behöver man faktiskt lite ledigt också. Bara det skulle kunna bli fint väder också så skulle det vara perfekt. Men man kan ju inte få allt...
.
Så här glad är jag nu! Om jag känner mig själv rätt så kommer jag att vara rätt så speedad hela dagen i morgon.

Min vanliga tur...

Nog är det ju helt otroligt. Jag var så himla nöjd med mina planer inför kvällen. Efter jobbet skulle jag direkt hem och gå ut med Dixie, för att sedan cykla direkt till Träningsverket för BodyStep och sedan äta middag (som jag kunde passa på att köpa på samma gång som mellanmålet tidigare på dagen) när jag kom hem. Och så dusch, jobb osv efter det.
.
MEN. Vad tror ni händer i samma stund som vi låser dörren och stänger för dagen? Jo, det börjar ösregna. Cykla till Träningsverket i ösregnet? Not so lockande. Bilen? Är iväg på andra äventyr långt bort. Middagen? Glömde jag bort att köpa när jag ändå var i butiken och köpte mellanmål. Köpa middag på vägen hem istället? Nej, för både jag och cykeln fick skjuts hem från jobbet (det var i alla fall jättesnällt!).
.
.
Så, vad hände med mina planer egentligen? Tja, jag har ju varit ut och gått med Dixie i alla fall... Och ja, ifall någon undrar blev det självklart sol minuten före steppen började. Och bara för att jag funderade på att sticka ut och springa istället regnar det så klart med jämna mellanrum så att jag inte ska våga mig ut.

Ibland har man tur!

Åh vilken bra dag jag har haft idag! Den började visserligen inte särskilt bra. Jag hade svårt att somna igår kväll, och hela natten har liten hund hållit på och bökat och grävt i sängen, trots att jag lade ner henne i hennes egen säng 3 gånger så var hon plötsligt där och grävde i mitt täcke och på min rygg igen.
.
När jag steg upp skuttade hon glatt ner på golvet och åt upp allt hundgodis jag hade i mina byxfickor (hur hittade hon det helt plötsligt?), sörplade i sig en halvliter (lät det som i alla fall) vatten och stod sen och klagade på att hon var kissnödig när jag försökte äta frukost...
.
Världes sötaste lilla odåga.
.
Nåja, det var ju inte det jag skulle berätta. På jobbet kom midsommar på tal, och då kom jag på att jag inte visste hur det hade blivit bestämt om midsommarafton, skulle vi ha vanliga öppettider eller lördagstider? Vill ni veta svaret? Ingendera, vi ska ha stängt! Jag är LEDIG på midsommarafton!! Tjohoo! Helt underbart, jag behöver verkligen en extra ledig dag.
.
Sedan blev dagen ännu bättre. Jag fick ett sms från Cilla där det stod: "Hanna! Brad Paisley på steelfm snart, only for you! :D". Givetvis fick jag kunder precis före den spelades, men jag hörde ändå att det var min absoluta favorit, Then. (Det var ju för övrigt Brad Paisley vi såg live i Florida i februari, det var grejer det!) Sedan gick jag in på steelfms hemsida och hittade det här i gästboken:
.
Så himla gulligt!! Jag började nästan gråta, så glad blev jag! Tusen tack Cilla, du är för söt!

Hemma, trött och slut

Puh, nu har vi äntligen landat hemma igen. Det har varit full fart idag, först jobb 10-15 och sedan direkt ut till stugan och ut på sjön för att trolla lax (och nej, vi lyckades inte trolla fram någon lax) och nu kom vi äntligen hem. Jag är helt slut.
.
Men mer om det, Mark Levengood, rekordstor måne m.m. i morgon. För nu tänker jag stupa i säng. Natti natti!
.
Trött litet kex på stugan förra gången vi var där.

Hanna ill ha!

Jag har en ny dröm. Drömmen är att ha ett lifesize angry birds på gården! Fatta vad kul det skulle vara?! Åh. Hanna ill ha den. Se så kul det skulle vara:
.
.
Ännu roligare känns det efter att Daniel sade att han frivilligt kunde ställa upp som flygande fågel. Istället för röda, vita, gula, blåa och svarta fåglar ser jag alltså nu Daniel flygandes genom luften för att sedan slå huvudet i "betongblock". Inte undra på att jag så gärna skulle vilja ha ett eget stort spel! (Han går på semester efter i morgon och jag är inte alls bitter eller avundsjuk)

Känner mig duktig

Jag sitter hemma i soffan och JOBBAR (ja, jag börjar få ont i ryggen, kanske skulle vara dags att ordna upp råddrummet till kontor?). I två timmar har jag hållit på redan. Jag känner mig sjukt viktig.
.
Eller ja, det känns egentligen bara som att jag sitter och leker med datorn som vanligt - bloggar och tittar på bilder liksom. Typ. Och vad gör jag nu när jag tar en liten paus? Jo jag bloggar och fortsätter glo på datorn.
.
Spana in mina trötta, torra och rödspränga ögon! Så blir de när jag sitter för länge framför datorn. Tur att Dixie är hemma och påminner mig om att titta på henne lite emellanåt, annars skulle jag kunna sitta fastklistrad i mååånga timmar och knappt ens komma ihåg att blinka.
.
Nähä, om jag kanske skulle ta en lite mer ordentlig paus och gå ut med Dixie och faktiskt få lite frisk luft också. Det skulle kunna vara en bra idé va?

Sommarmys och inte så mys

Jag älskar regniga sommarkvällar då det visas Morden i Midsomer på tv! Det är en himla fin sommartradition tycker jag. Miss Marple funkar lika bra, men idag är det Midsomer som gäller. Mys.
.
I övrigt har den här dagen varit allt annat än mys. Det har varit fullt upp på jobbet idag, visst är det kul när det händer grejer, men de enda gångerna jag hann sitta ner på hela dagen var på lunchen och när jag gick på toa. De sista timmarna var det totalkaos, alla var helvirriga och nästintill gråtfärdiga.
.
Och det blev definitivt inte bättre när jag kom hem. Jag drabbades av världshistoriens värsta monstermensvärk. Trots 1-grams värktablett och het vetekudde hade jag så ont att jag låg i sängen och skrek. Det var ingen höjdare kan jag meddela.
.
Den här snyggingen var jag och Dixie och hälsade på när jag hade återhämtat mig lite, Cillas lilla Leo. Jag är lite kär i honom, jag tycker han är så himla snygg! Och han var väldigt kär i Dixie idag (hon har i princip löpt klart nu äntligen, men tydligen luktar hon våldsamt gott fortfarande!), han trummade med tassarna och gnydde av iver. Dixie var schysst och ställde sig med rumpan mot honom preciiis utom räckhåll med en grind mellan dem. Trevlig tjej!
.
Nu ska jag trycka i mig 900 mg Burana (minst) och stupa i säng och hoppas på en lite bättre och roligare dag i morgon.

Sommargrannar

Nu har våra sommargrannar flyttat in! Min favorit-Elin och hennes Markus. Jag ligger och vinkar godnatt åt dem genom väggen nu.
.
Där bakom blommorna bor de nu. Vinkelivink! Sov gott!

Personalfesten

Herregud, jag har ju inte hunnit berätta om lördagens personalfest! Jag missade visserligen första delen (eftersom Dixie gick vidare i utställningen), dvs paintball-delen, men resten var jag med på och dessutom har de lovat att vi ska ta en ny match i höst.
.
Efter paintballen kom de och plockade upp mig och så bar det av till Adlon för bastu och pool. Jag skippade dock bastun, jag tyckte jag hade svettats mer än tillräckligt redan ute i solen den dagen!
.
Sedan bar det av ut till Stallhagen för middag och ölprovning. Det var jättegott, kul och lite annorlunda!
.
Förrätten och 4 sorters öl. 1: Honungsöl + citronskivan (bet man i citronen innan man drack av ölen blev smaken rundare och mjukare). 2: Export + knäckebrödsbit med gravad lax, crème fraiche och dill. 3: India Pale Ale + Kungsgårdsost med havtornsgelé. 4: Dunkles + salami (från Bolstaholm) med timjan-crème fraiche och saltgurksbit. Allt var enormt gott, och det var jätteintressant hur allt passade ihop. Man är ju inte direkt van att dricka öl på det här viset!
.
Huvudrätten: Ihoprullad fläskfilé med fetaost och timjan inuti, sidfläskbitar, färsk åländsk sparris, potatis och en alldeles ljuvlig sås (vi ville alla ha varsin termos med bara såsen med oss hem!) med bland annat sirap i. Ölen var deras Celebration öl om jag inte minns fel. Det kanske inte ser så spännande ut, men det var våldsamt gott med kombinationerna med både salt och sött!
.
Och så efterrätten! En chokladfudgekaka som var väldigt "chokladig" (muuuums!) och ett mörkt öl till som jag inte minns namnet på. Det var väldigt annorlunda att dricka öl till chokladkaka, men konstigt nog passade det väldigt bra! Det blev liksom lite "lakritsigt" tillsammans på något vis.
.
Ja, himla lyckat och gott var det alltså på Stallhagen! Vi fick dessutom se var de gör ölen och hur det funkar. Till honungsölen använder de "viloger ooländsk honung från röjjsböle!" (dvs riktig åländsk honung från Rågetsböle), det gjorde hela min kväll att han sade så!
.
Min bild på Stallhagens Honungsöl tagen på stugan för några veckor sedan.
.
Efter Stallhagen bar det av till butiken för lite skitsnack och mer öl, och efter det blev det stadshotellet. Det var faktiskt länge sedan jag hade så kul på krogen. Det var mycket skratt och allmänt trevligt och jag blev bjuden på "sporthoj" (som trots namnet faktiskt var en riktigt god drink!).
.
Slutsats: Kommer man hem halv 5 på morgonen (och det är helt ljust ute redan - underbart!), mår som en prinsessa dagen efter och kommer ihåg allt utan minsta lilla spår av ångest - då har det varit en sjukt bra kväll!

Utställningen!

Jag var inte hemma på hela dagen igår, därav det dåliga bloggandet. Men med tanke på det underbara vädret gissar jag att ni har överlevt ändå!
.
9.30 igår morse kom Bodil, Jocke och dogsen och plockade upp oss får att åka till ÅBSKs inofficiella utställning. Jag var jättenervös, det var ju vår första utställning! Eftersom Dixie är lite större än rasens ideal och dessutom inte har helt stående öron (som de ska ha) har jag inte brytt mig om att ställa ut henne tidigare, men nu tänkte jag att man kan ju prova i alla fall!
.
Och vilken tur att vi provade! Dixie var superduktig (förutom att hon som väntat tyckte att det var väldigt obehagligt när domaren skulle känna på henne när hon stod uppe på bordet (hon tycker det är väldigt läskigt när främmande människor är närgångna), men efter lite gullande och lirkande gick det bättre), och fick jättefin kritik!
.
Mattes lilla snygging! Beskrivning: Feminin tik med bra proportioner. Välformat huvud med välsatta öron, tillräckligt vinklad runtom med strama starka ben och fina tassar. Rör sig med bra balans och lätt fint steg. Bra päls. Snäll men lite osäker och reserverad, behöver träna mer för att visa sig på bästa sätt.
.
Jag, mina bleka ben och Dixie in action! Jag är så himla stolt, jag hade aldrig trott att vi skulle gå vidare! Framförallt inte när hon var så rädd för domaren... Men är man snygg och snäll så går det ändå! Hihi.
.
Och så de andra snyggingarna - alla tre kom exakt lika långt!
Bodil och lilla Jawa!
.
Och Bodil och fina Texas!

Sommarhetta

Herregud vad varmt det har varit dag! Underbart. Ännu mer underbart hade det varit om jag hade varit ledig och faktiskt kunnat vara ute i det härliga vädret... Men man kan ju inte få allt här i världen I guess.
.
Vi åt i alla fall en alldeles underbart god lunch på Indigos uteservering idag! Jag höll visserligen på att rinna bort i värmen (arbetskläder och närmare 30 grader varmt går inte riktigt ihop), men det var ändå underbart!
.
Fantastiskt god toast skagen!
.
Dixie har också njutit för fullt av dagen. Hon har både hunnit rulla sig i kobajs och simmat!
.
Mitt lilla badkex! Det är ju tur att hon har lärt sig att tycka om att simma nu, annars skulle hon ju fortfarande stinka koskit, nu luktar hon bara lite. Lagom till premiärutställningen i morgon... Jag tror det är en liten dam som ska få duscha ikväll.

Förberedelser

På lördag ska vi ha personalfest med paintball, bastubad, ölprovning på Stallhagen, middag osv. Det ska bli skitkul! Framförallt ser jag fram emot paintball (trots att vissa idag påstod att jag skulle få ha ett helt eget lag med bara mig själv i = mobbad) och ölprovningen som jag tror kan vara riktigt spännande!
.
Idag har det hållits på med förberedelser för fullt, och nu ser kylskåpet på jobbet ut så här:
Så vi ska väl inte behöva gå törstiga i alla fall! Ehm. Farligt.

Damn you autocorrect!

Jag vet inte hur många gånger jag har suttit och skrattat mig halvt fördärvad åt andras missöden på damnyouautocorrect.com. Det är så hysteriskt roligt!
.
Jag har många gånger råkat ut för det själv, men jag har alltid upptäckt det direkt och hunnit åtgärda felet innan jag skickar iväg det. Ända fram tills i måndags...
.
Jag skrattade så jag trodde att jag skulle avlida! Jag var tvungen att lugna ner mig innan jag kunde cykla hem från jobbet, och ändå fnittrade jag för mig själv hela vägen hem. Och hur "batterin" eller "batterier" kunde bli "Mattsson", det skulle jag vilja veta...
.
Nu skulle jag så klart bara gå in på DYAC för att kopiera länken och kika lite snabbt. Jag fastnade i en halvtimme, och jag skrattade så jag grät! Jag måste bara dela med mig av en som jag inte kan sluta skratta åt. Jag tjöt och tårarna sprutade, så pass att Dixie vaknade och hoppade upp i soffan för att kolla hur det var med mig egentligen!
Ahahahaha! Penis noir! Jag dööör!!
.
Bild tagen mitt i ett skrattanfall, jag skulle bara visa mina tårade ögon då jag började tänka på "penis noir" igen och drabbades av en ny hysterisk skrattvåg! Åh, jag blev helt slut av allt skrattande. Nu kommer jag att sova gott!

Det är dags för sommarloooooov!

För vissa av oss. Det vill säga inte för mig. Men jag är inte det minsta bitter. Nejdå. Inte. Alls. Kanske lite bara. En smula. Eventuellt lite mer än en smula, en limpa typ...
.
VARFÖR hade man inte vett att utbilda sig till lärare?!?!?! Varför?! Då hade man varit ledig från och med idag till mitten av augusti?! Förstår ni hur länge och hur lyxigt det är? Visst, det är väl inte för sent att göra något åt det, men det känns alldeles för ansträngande. Jag har det ju så bra nu. (Förutom att jag inte har sommarlov då)
.
För att vara lite positiv tänkte jag berätta att jag har skaffat mig en så galet skön "mysdress"! Ett enormt och tunnt linne, och stora och luftiga byxor. Det känns nästan som att vara naken, så skönt sitter de!
.
Jag tänkte visa er att det inte bara är skönt, det är snyggt också! Vad säger ni, nog kan vi väl alla vara helt överens om att jag borde satsa på en karriär som modebloggare istället?

Men vad händer?!

Jag hinner inte med längre! Snart måste jag nog dra i nödbromsen. Det var ju just början av maj (och veckan före det var det månadskiftet februari mars... Vad hände med hela mars och april?!) och nu är det plötsligt snart midsommar! Jo, det är faktiskt nästan bara 2 veckor kvar. Maj har jag nog missat helt. Jag undrar om jag borde börja fundera på julklappar snart...
.
Fy så deprimerande. Jag vill ha sommar läääänge nu. Gärna ända till oktober 2012 så man hinner njuta lite också. (Eller är det 2012 i år? Starting to think I´m loosing it...) För som det känns nu så kommer det vara jul om en månad eller två. Fortsätter det i den här farten går jag väl i pension snart. Det skulle väl kanske vara skönt i och för sig, men jag känner att jag inte riktigt är redo för det än...
.
Tur att det finns en massa att se fram emot också! Midsommar, födelsedagsfester, middagar...
Eller vad säger ni?

Beslutsångest deluxe

Jag har sådan beslutsångest idag så jag inte över huvudtaget kan tänka på något annat. Det är riktigt illa med andra ord. Jag är visserligen ganska duktig på att skaffa mig beslutsångest, men idag är det faktiskt helt extremt...
.
Hur i jessunamn ska jag kunna sova i natt?! Jag kommer att ligga vaken hela natten och grubbla och fundera...
.
För att inte ni ska gråta er till sömns i natt pga min dåliga uppdatering och detta intetsägande inlägg så bjuder jag på en bild på ett litet solnedgångskex!

Badvovve!

Idag har vi haft en helt underbar dag. Det har verkligen känts som sommar och nästan som semester trots att jag bara hade ledigt idag. Vi har sovit lääänge, ätit frukost på balkongen, ätit glass på stan, varit på "utflykt" till Ramsholmen, tittat på båt, ätit middag på balkongen och varit ut och sprungit (endast jag). En helt underbar dag, jag är helt lycklig nu!
.
Roligast var att åka till Ramsholmen, jag har inte varit där sedan jag var typ 10 år. Det var jättemysigt, Dixie tyckte det var näst intill paradiset, och bäst av allt: Dixie badade! FRIVILLIGT! Mitt lilla lilla Kex som alltid har hatat vatten insåg plötsligt att det inte är så farligt!
.
Dixie och husse på fina Ramsholmen.
.
Baddags! Vi började lite försiktigt med att kasta ut en pinne alldeles nära stranden. Lite tveksam var hon, men så fick hon beröm och insåg att det nog var ganska kul!
.
Och tillslut blev hon riktigt modig och gick långt ut! Hon hittade till och med en pinne till som låg och flöt en bra bit ut efter att vi hade slutat kasta, "inga problem hörni, det här fixar jag!" sade hon och plaskade ut och hämtade den! Matte var sprickfärdig av stolthet vid det laget.
.
Sedan blev det ännu mer spännande då vi träffade på ett gäng kossor på tillbakavägen!
.
Dixie stod blickstilla med hela kroppen på helspänn. "Matte! Husse! Ser ni?! Vad ÄR det där för nåt?!" väste hon mellan tänderna. Hon trippade fram på tårna när vi närmade oss mer, men när kossorna började komma nära (de var ju också nyfikna!) blev det lite för mycket för matte, så jag lyfte upp nyfiken liten hund som mer än gärna hade hälsat lite på de där spännande varelserna.
.
Ja, som sagt, en helt underbar sommarmysdag!

Lite bilder

Nej, jag har inte varit lat de senaste dagarna (okej, kanske lite), jag har haft fullt upp med annat. Men eftersom jag egentligen inte har så mycket spännande att dela med mig av (plus att jag är trött som en liten liten apa) tänkte jag bjuda på lite bilder från de senaste dagarna.
.
Onsdag till torsdag var vi som sagt valpvakter åt Jawa. Sjukt trött liten Dobermann har somnat med Stitch som huvudkudde.
.
I torsdagskväll var vi till Niska och åt plåtbröd. På bilderna har ni Bodil och mig med vasin öl och plåtbröd med getost, parmaskinka, balsamico och ruccola (min favorit) - mums!
.
Liten solbränd sommarkille! Igår var vi nämligen ut till en av stugorna på middag i det underbara sommarvädret.
.
Efter allt äventyr på stugan var liten kexhund helt slut och kröp direkt upp på min axel och somnade så fort vi hade satt oss i bilen!
.
Idag har jag hunnit jobba, vara på studentkalas till kusin Tobias, åkt ut till stugan och kollat hur långt de har kommit med nybyggnaden (och de har kommit långt och det blir så snyggt!), och ätit räkor och ost och druckit lite vin hos mamma och pappa. En mycket bra lördag! Eller en mycket bra vecka egentligen. Det börjar ju bli sommar på riktigt hörni!

Heldag

Det blev en helkväll med Jawa igår, till och med så pass att hon stannade över natten. Vi skulle vara barnvakter medan Bodil var på 9-rätters champagnemiddag på Indigo (som ordnas med anledning av champagnen från 1800-talet som hittades på havsbottnen här förra sommaren, läs mer HÄR ifall ni lyckats missa spektaklet), men som det brukar bli hamnade hon sedan på något underligt vis på stadshotellets nattklubb och Jawa sov hos oss.
.
Jag och snygga brudarna!
.
Så vid 12-tiden idag kom Bodil och Texas över på frukostbuffé. Efter ett par timmars skitsnack och tittande på bilder på gårdagens mat (åh, om man ändå hade haft 350 euro (!) liggandes och skräpandes någonstans så man hade kunnat gå på den där middagen!) gick vi ner på stan och åt glass i solen och hade det skönt.
.
Mitt i allt kom vi på att det nog skulle vara jäkligt gott med Niskas plåtbröd, så nu är Bodil hem med dogsen innan vi fortsätter vår heldag!
.
Vi fick en ask Mercedes chokladpraliner (champagnepraliner!) av Bodil som tack för att Jawa fick sussa hos oss! Jag älskar Mercedes praliner, de brukar vara så våldsamt goda. Det ska bli spännande att prova de här två.
.
.
Den här lappen följde med pralinerna.

Mycket välförtjänt ledighet!

Jäklar vad jag har jobbat de här 3 dagarna. Igår jobbade jag 9-17.30 (eftersom vi hade en envis och sen typ kvar i en halvtimme efter stängning innan allt var klart), åkte hem och käkade och vilade en liten stund, och så tillbaka till jobbet 20.30 för att bära diskar och hyllor och pyssla och greja. Klockan hann bli halv 1 innan jag började vandra hemåt...
.
Idag har det varit full fart igen. Jag har shoppat och ätit morotskaka, sjukt jobbigt. Hehe. Fast vi började med shoppingen (kontorsgrejer) och avslutade med morotskaka efter att vi hade stängt, så där emellan var det faktiskt fullt ös med jobb.
.
Mina ögon går i kors nu av allt jobbande.
.
Men det har varit kul också, och fint blir det. Roligast igår var helt klart när Halta Lotta skulle skriva på några lådor och skrev "iFone" på den där det skulle stå "iPhone"! Jag skrattade så jag grät! Han gjorde det alltså INTE med flit. Och när han försökte ändra det såg det mer ut som "iRone". Sedan är det väl möjligt att det var extra kul igår kväll vid midnatt men...
.
Jag skrattade nästan lika mycket åt namnen Halta Lotta och Starke Kjell - vilket team! Vi lite mer normala människor har i alla fall fått behålla våra namn. Än så länge.
.
Men ja. Det jag ville säga var att morgondagens ledighet är otroligt välkommen! Och välförtjänt!

RSS 2.0