Parteeyyy

Ikväll är det träningsverkets medlemsfest som gäller, och hittills måste jag säga att det har varit jäkligt kul! Nästan lite firmafest faktiskt. Och planering av nästa firmafest framförallt!

Ja, kul i alla fall! Nedan har vi mig, Daniel och Bodil, nöjda och glada!


Tidsoptimist javisst

Ikväll ska Jocke och Bodil komma över på middag, sedan ska Bodil, jag, Daniel och Emil på träningsverkets medlemsfest. Det ska bli riktigt kul!

Jag har ju dock jobbat till kl 15 idag. Efter det åkte jag direkt för att handla det sista som jag inte lyckades få med mig igår. När jag var på väg hem ringde Christofer.
Han: När var det de skulle komma?
Jag: Halv fem
Han: Du vet att det är om 25 minuter va?
Jag: Eh, nej... Det vet jag inte.... Ooops.

Som tur var ringde de och sade att de inte skulle hinna till halv, så nu har jag hunnit både byta om och fixa förrätten! Wohoo! Ibland har man tur.


Slööö

Gud vad slö jag är idag. Som tur är har det varit ganska mycket action på jobbet ända tills nu, annars hade jag nog somnat.

Men när "Kortfilm: Musen" är det roligaste som har hänt på hela dagen (förutom en grej som Patrik just kläckte ur sig men som han förbjuder mig att berätta vidare, tråkigt!!) då är det faktiskt ganska illa.

Jag som har varit jättepepp hela veckan och idag när jag borde vara det så är jag bara seg... Nåja, jag hinner vakna till liv ännu! Pigga upp mig lite, snälla?


Nästan en sjukt bra dag

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, jag har inte riktigt haft ro att skriva. Jag har varit sjukt speedad mest hela dagen och har varit på strålande humör! Och imorgon är det äntligen fredag så jag gissar på att jag kommer vara ännu mer sprallig då!

Emils raketbränsle till kaffe gör verkligen underverk - man blir inte bara pigg, man blir lycklig också! Mest speedad var jag på gymmet, jag kunde knappt stå stilla mellan övningarna. Tänk om man alltid skulle ha sådan energi?!
.
.
Återanvänder en gammal bild på en speedad Hääna.
.
Midre kul är dock skummisarna som har dykt upp här plötsligt. Det gör mig nervös och förbannad så just nu är jag inte så där lycklig. Men det tänker jag försöka förtränga nu och återgå till min kaffe- och fredagslycka!

En liten snäcktjuv

Här om dagen när jag höll på och städade lite plockade jag fram ett fat med ljus, sand och snäckor på vardagsrumsbordet igen som inte har varit där på hela vintern. Lite vårigt så där tänkte jag. "Åt mig?!?!" tänkte Bella.

Varje dag torkar jag sand från bordet och lägger tillbaka snäckor som jag hittat på golvet, i soffan eller i Bellas mun. Och varje dag möts jag en stund senare på nytt av den här synen:


Not so fun och very much fun

Idag har jag fått ett mail som gjorde mig på sjukt bra humör och ett mail (eller ja, facebook-chatt om vi ska vara noga) som gjorde mig lite lätt förbannad.

Eftersom jag ändå är på så bra humör idag börjar vi med det som jag tyckte var lite elakt så att vi får avsluta med något roligt tänkte jag!
.
.
Och när han skrev det här var klockan typ halv 12 på kvällen där (i Thailand). Och ni vet ju hur sjukt ressugen jag är... Inte helt okej alltså!
.
Nåja, till det som var mycket roligare. Ett mail från min underbara mamma som faktiskt gjorde min dag! Så sjukt glad blev jag faktiskt! Och istället för att skicka det vidare tänkte jag att jag säkert kan glädja ännu fler genom att dela med mig av det här.
.
.
Hahaha, fantastiskt. Och det funkade ju verkligen! Tack mamma!! Du vet verkligen hur man gör min dag.

Århundradets kaffefylla

Åh herregud vilken kaffefylla jag hade de sista timmarna på jobbet idag! Kaffet var slut, Emil gick och köpte mer och det råkade bli en starkare variant (inte mig emot!). Men dessutom tappade han räkningen och bryggde raketbränsle istället för kaffe.

"Det här kan vi inte bjuda Daniel på, då exploderar han" sa Emil, och jag är ganska övertygad om att han hade rätt för till och med jag (som annars är ganska immun mot koffein) fick världens koffeinöverdos och blev superspeedad.

Emil kallade mig kossa ("du vill inte ha mjölk i va?" "nej det är för cows" - jag har mjölk i kaffet). Jag har färglagt smurfar halva dagen och jag skrattade så tårarna sprutade, jag fick ingen luft och fick kramp i magen när jag försökte berätta om när Bella gick in i en glasdörr på huvudkontoret förra veckan.

Ja, jag har haft himla kul idag faktiskt! Emil ska alltid få göra kaffet i fortsättningen. Det är tydligt.


Trötthetstävling

Stackars husse och Bella, de har det inte så lätt. Varken jag eller Dixie är några små solstrålar direkt när vi blir väckta. Igår tävlade vi lite i smyg om vem som kunde vara grinigast över att bli väckt.

På morgonen när jag väckte Dixie för att åka iväg på utställningskurs (som för övrigt var riktigt bra!) morrade hon åt mig! Alltså riktigt så där "Dra åt helvete matte, åk på din jävla kurs själv, jag tänker satan inte stiga upp, jag vill sova!" (ja, med så många svordomar). Normalt morrar hon aldrig åt oss.
.
När vi kom hem från kursen däckade vi i sängen direkt, helt slut båda två. Efter en timme eller två väckte husse oss med nygräddade våfflor. "Åååh, vad gulligt!" kanske ni tänker nu. Det tänkte inte jag. Precis som Dixie morrade jag, muttrade lite, vände mig om och drog täcket över huvudet.
.
.
Sedan släpade jag mig upp och tryckte i mig våfflorna illa kvickt för att vakna till liv, så det här är enda beviset på att det faktiskt åts våfflor här igår. Ja, riktiga charmtroll är vi, jag och Dixie alltså. Man ska inte väcka oss i onödan.
.
Nu ska jag gå ut med Bella, hon är sjukt bajsnödig verkar det som för då blir hon alltid ett riktigt litet pain in the ass och hoppar omkring och slåss och har sig. Ifall ni undrar liksom. Sedan ska jag kolla upp om det finns något frustrationstillägg eller liknande som man kan få, det tycker jag att jag borde ha efter kvällens jobb (datorn var farligt nära att åka ut genom fönstret).
.
Imorgon ska jag försöka vara trevligare och inte bara blogga om svordomar, irritation och bajs.

Jag är uppe i alla fall

Jag hade stora problem igår när jag skulle gå och lägga mig. Om man inte har automatisk tid och datum på, då borde ju inte iPhonen ändra till sommartid av sig själv? Eller? Hmm, hur var det där nu... Äh, lika bra att ändra tiden färdigt, min första tanke var säkert rätt - om inte tid och datum ställs in automatiskt måste det ju göras manuellt eller hur?

Så jag ställde om klockan, släckte lampan och tänkte sova. Tände lampan, tittade på klockan. Japp, fel håll. Härligt Hanna, vilken tur att du kom på det nu i alla fall. Ställer fram klockan istället. Helvete vad klockan blev mycket plötsligt! Jag kommer att vara ett vrak imorgon... Somnar.
.
Vaknar av att klockan ringer. Skulle helst skjuta mig själv (efter att jag skjutit klockan i miljarder småbitar naturligtvis) för att slippa vara så fantastiskt trött. Stiger upp, kollar på köksklockan. Går på toa. Funderar på vad det var köksklockan visade egentligen? Kollar på köksklockan igen. Måste börja räkna på fingrarna och jämföra med klockan i iPhonen (ja, så tidigt var det faktiskt!). WOHOO! Jag får sova en timme till!
.
.
Trots 1,5 kopp starkt kaffe känner jag mig mer död än levande. Önskar jag kunde ligga hemma och sova med Bella istället...
.
Klockan är snart 8 på morgonen och hittills har vi redan lärt oss att
- iPhoneklockan ställer om sig till sommartid även om man inte har "ställer in automatiskt" aktiverat
- Sommartid är en timme FRAMÅT - helt bakvänt egentligen, för det betyder ju att man blir trött av sommartid medan vintertid är mer positivt. Så borde det absolut inte vara.
- Eh. Någonting till var det men det har jag hunnit glömma bort....
- Jag borde inte få blogga så här tidigt på morgnarna....
.
Nu ger jag upp. Jag måste försöka få liv i Dixie (är ytterst tveksam till att morgontröttare varelse finns på denna jord) och släpa oss iväg till Sund på utställningskurs! Bella har ena ögat skadat så Dixie får vara stand-in idag så att jag får träna i alla fall.

Rekord?

Jag tror att jag slog någon form av världsrekord i morse. Hur länge kan man hålla på och försöka äta en liten stackars leverpastejmacka utan att bli klar? Väldigt länge visade det sig. Ca en halvtimme närmare bestämt.

Först ringde mamma, sedan måste jag ringa Christofer, och så var jag tvungen att ringa mamma igen (här försökte jag multitaska och ha telefonen på högtalare men fick klagomål på att det hördes så dåligt så det var bara att ge upp) och när jag trodde att jag äntligen skulle få äta min macka ifred ringde brorsan.

"Jag vet inte, jag har försökt äta en macka i en halvtimme nu och jag har bråttom, jag orkar inte tänka vi får höras senare!" vräkte jag så trevligt ur mig. Det enda jag kunde tänka på var liksom att få i mig den där förbannade mackan. Men det lyckades till slut i alla fall.


Fredagspepp!

Alltså nu måste jag bara dela med mig av min favoritlåt för dagen! Jag blir på helt hysteriskt bra humör när jag hör den, jag hoppade runt och fuldansade och flinade som en idiot när vi lyssnade på den på jobbet medan vi räknade kassan. Underbart!

Jag har visserligen ingen aning om vad den handlar om (det där med finska är ju inte riktigt min starka sida), men det spelar liksom mindre roll, jag blir bara så sjukt glad av den ändå! Och vad behöver man förstå mer än rajrajraj liksom?! Varsågoda och njut (och fuldansa, man måste nästan göra det för att den ska komma till sin rätt):
.
.
Håll med om att man blir sjukt fredagspeppad och partysugen?? Visst? Lite i alla fall va? Joo.

Så kan man också göra!

Jag älskar mina kollegor, jag tror inte jag har varit med om en enda dag jag inte har fått skratta på jobbet! Den här dagen har börjat lovande!

Daniel: Idag ska jag ha som mål att göra alla kunders dag, även om de är sura när de kommer ska de vara glada när de går!
Jag: Det låter som en bra plan!
Daniel: Jag försöker nog alltid med det men...
Emil: Jag gör tvärtom
Vi: ??
Emil: Är de glada när de kommer ska de vara förbannade när de går! Säger de "Hej!" säger jag "Hmm"
Daniel: (glatt)"Har ni den här telefonen?" (grinigt) "Näää...."

Hihihi, ja det är tur att vi är lättroade (hahaha, iPhonen vill rätta lättroade till lättfotade!! Fantastiskt).

Jag behövde en bild till inlägget och Daniel fick snällt offra sig, hans kommentar om bilden ni ser nedan "men jaha, lillpojken är på besök från psyket". Nu lyssnar vi på skum finsk musik, dansar och rappar - underbart!


Måste. Ha. Mer. Kaffe.

Men vad är det för fel på mig idag? Jag har sovit länge och skönt, jag har druckit två koppar kaffe, ätit ordentligt och varit ute i det underbara vädret, och ÄNDÅ är jag helt slut?!

Bara fint väder brukar kunna göra mig helt speedad, igår var jag liksom som en liten duracellkanin. Men idag är jag knappt vaken? Jag förstår inte. Jag som ska ut och springa, hur ska det gå? Jag kommer somna springandes när jag har kommit halvvägs. Så om ni inte hör av mig på länge kan ni väl komma och leta efter mig någonstans vid Sviby-trakten (alternativt bortre Ytternäs, jag har inte bestämt hur jag ska springa än men det lutar åt Sviby-hållet), ifall jag har somnat i något dike?
.
.
En tom kaffekanna hjälper mig inte mycket idag, måste göra något åt detta. Jag insåg precis att jag har missat mitt kl. 14-kaffe, det kanske är det som är problemet? Ett par koppar kaffe och någon typ av mellanmål kanske kan göra susen. Det är värt ett försök i alla fall... Wish me luck.

Balkongmys

Åh vilket underbart vårväder! Jag blir alldeles löjligt lycklig! Just nu sitter jag på balkongen och dricker hemmagjord latte (note to mig själv: köp något annat än fettfri mjölk till nästa gång...) och myser med mina små dogz som är överlyckliga över solen, värmen och att matte är hemma.

Vi är alltså helt överens alla 3 om att det här har varit en sjukt bra dag så här långt!


Längre dygn tack

Kära tomten, i år önskar jag mig fler timmar per dygn. 24 timmar räcker helt enkelt inte till. Jag kanske skulle kunna klara mig på 30 timmar. Jag lovar att vara himmelens snäll hela året om jag bara kan få det i julklapp! Tack. //Lilla Hanna

Det spelar liksom ingen roll hur effektiv jag är, jag hinner ändå inte med allt jag skulle vilja/behöva göra om dagarna! Som exempel har jag idag jobbat 9-17, varit ut med hundarna 3 gånger, lunchat med mamma, handlat middag, gymmat nästan 1,5 h, ätit middag, spelat badminton 1 timme, plus en massa annat smått och gott... Nu är klockan halv 11 och jag är inte ens i närheten av klar med den här dagen!
.
.
En liten Dixie-nos som sticker ut under täcket. Så skulle jag också vilja ha tid att ligga och mysa!
.
Framförallt skulle jag vilja ha en låååång dag imorgon! Då är jag nämligen ledig och det ska vara varmt och fint väder. Jag tippar på att jag skulle behöva 3 dygn i ett för att hinna med allt jag har tänkt göra imorgon:
- Sova läääänge
- Låååång morgonpromenad med hundarna
- Äta god frukost/lunch
- Sola
- Äta glass ute i solen
- Gå på låååång promenad med hundarna i det underbara vädret
- Träna Bella
- Gå ut och gå med Bella utan Dixie (för att Bella ska bli lite modigare och inte så bortskämd med att Dixie alltid är med som stöd)
- Passa på att springa utomhus (istället för löpband) när det äntligen ska vara lite varmt
- Ta en låååång dusch
- Tvätta, bädda rent, städa, tvätta fönster (osv osv)
- Jobba (jo jag vet att jag är ledig, men jag har annat att jobba med)
- Laga god mat och äta god mat i lugn och ro
- Se någon bra film
- Gå och lägga mig tidigt
.
Eh, kan någon förklara hur jag ska hinna allt det på... Vad ska vi säga, 10 timmar? Just det, det går inte. Jag skulle behöva ett 72-timmars dygn imorgon. Gah! Wish me luck.

Sockerchock

Oj hjälp. Vilken sockerchock jag fick efter kaffet! Ålandsbagarn har en ny Östersjöbakelse som vi självklart var tvungna att prova. Den var jättegod, lagom stor och egentligen riktigt lagom söt, men jag fick ändå sockerchock och känner mig helt stirrig nu.

Men som sagt, supergod var den - rekommenderar starkt!


Svårväckt och morgonsmidig

Jag tar tillbaka det där om att Bella är världens bästa väckarklocka. Just nu är jag så trött på morgnarna att inte ens hon kan få liv i mig.

Typ 7:e gången när klockan ringde i morse började hon slicka mig på ryggen, normalt skulle jag ha sprättat upp ur sängen av det men idag tänkte jag halvsovande "mm, mys" och somnade om.

När jag väl lyckades ta mig upp ur sängen var det så klart sjukt bråttom. Jag skulle flytta lite på en te-mugg som stod lite i vägen på bordet när jag skulle äta frukost, men istället svepte jag med hela armen så den flög all världens väg och gick i tusen bitar?!?!

Snacka om hjärnsläpp. Att börja sopa upp te-muggspillror tidigt på morgonen när man är sjukt trött och har jättebråttom är inte riktigt någon höjdare heller... Nåja, det är fint väder idag så jag är glad ändå!

 


Sämst på att rita

Ikväll gjorde vi misstaget att börja spela draw something. Jag borde ha fattat att det var dumt. Jag som skulle gå på 1,5 timmes promenad med Dixie, jobba och annat viktigt... Ehm. Nu har vi spelat i flera timmar.

Men det är ju så hysteriskt roligt! Och jag är så fantastiskt värdelös på att rita! Men jag är en jävel på att gissa istället. Roligast var när jag skulle rita Japan, så sjukt fult! Men det glömde jag ta skärmdump på tyvärr (eller tur kanske).

Nedan har ni i alla fall påsk, hur snabbt Christofer fattade att det var påsk, och nästan lika vackert som Japan: Britney!


Skrattar bäst som skrattar sist

In your face skitväder! Du höll på att vinna och få mig på dåligt humör, men jag överlistade dig. Ha! Och nu är jag ännu mer sommarpepp så snöa på bara om du vågar, det blir ändå sommar snart. Så det så.

Nu är bara frågan hur jag ska kunna sova när jag är så speedad? Jag var och sprang på löpbandet hos mamma och pappa och det gick så bra och var så kul att jag inte höll på att kunna sluta. Mina planerade 5 km (eftersom klockan hann bli så mycket innan jag släpade mig dit) blev 7,5 - trevligt! Om man låtsas att man springer ute och att det är sommar och sol blir det så mycket roligare.
.
Lite bastu på det och så lite Gyllene Tider så var jag som en ny människa! Najs.
.

Update

Men vafan. Jag och min stora trut! VARFÖR skulle jag säga att snön inte stannar kvar på marken?! Helt onödigt. Bara för det har nu det där stackars fåret snö halvvägs upp till magen (om vi överdriver lite).

Fast vi konstaterade faktiskt precis att det i grund och botten är Daniels fel för att han redan har bytt till sommardäck. Känns alltid bättre att kunna skylla på någon.


Why?

Men vad är detta? Varför kommer det ner en massa äcklig snö nu igen? Vem beställde det? Jag har mina misstankar, och den misstänkta befinner sig dessutom just nu i Thailand så jag är ganska säker på att han har beställt snö åt mig. Schysst...

Visst, det brukar ju alltid komma något bakslag, och det verkar smälta bort direkt i alla fall, men ändå! Jag är trött på kyla och vinterkläder nu. Jag är helt redo för sommar, komsi komsi!

Det där stackars fåret mitt på ödsliga Torggatan ser lite missnöjt ut idag tycker jag. Han stångar sitt stackars huvud i en stolpe i ren ilska över att det snöar.Kul på Ålandsmässan

Idag har jag varit och jobbat på Ålandsmässan (i min värld heter den dock fortfarande Köpmannamässan...) hela dagen, det har varit riktigt kul men man blir ändå ganska trött av att stå mest hela dagen och framförallt av allt ljud (Zillah och Totte är ganska högljudda kan jag meddela).

Dagen började lovande med att jag spillde cola på min nya vita Hemmalaget-tröja. Då hade jag varit där i 20 minuter. NÄR ska jag lära mig att jag helt enkelt inte kan ha vita kläder?! Suck. Men i övrigt gick det faktiskt bra!
.
Jag åt lunch uppe på "balkongen" (eller vad man ska kalla det) och kikade ut över mässan, och plötsligt plingade det till i telefonen...
.
.
Och när jag tittade upp (eller ner egentligen) såg jag att han satt vid montern och flinade och vinkade glatt. Haha! Jag försökte ta en bild på det, men han är ju så liten så han syns inte riktigt. Men ni ser Hemmalaget-skylten? I vänstra hörnet där nere sitter en vit liten prick och vinkar, det är Daniel!
.
.
Just då var det faktiskt hysteriskt roligt.
.
Direkt efter mässan blev det att slänga i sig lite middag och sedan iväg på agility, så det har minst sagt varit full fart hela dagen! Nu blir det duschen och sedan sängen direkt. Det finns en viss risk att den här veckan kommer att bli lite tung känner jag.

Paltkoma

Åh herregud vad jag är mätt! Husse har "guldbankett" med hockeylaget ikväll så jag tänkte passa på att äta något som han inte gillar och då kändes gorgonzolasås som en vinnare.

Eftersom jag tycker att det är så sjukt tråkigt att bara laga mat åt mig själv bjöd jag över Emil och Daniel. Daniel bangade ur på grund av bakfylla (shit happens) men Emil kom i alla fall och jag lagade fläskfilé, gorgonzolasås och rösti (jag fuskade faktiskt och köpte färdiga rösti).

Det blev faktiskt sjukt gott om jag får säga det själv! Framförallt med tanke på att jag aldrig hade lagat såsen tidigare.

25 g smör, 200 g gorgonzola, smält det och så i med 2 dl grädde, koka upp, smaka av med peppar = mycket sås, väldigt god sås, och alldeles lagom mycket ostsmak! Så ja, nu är paltkoman ett faktum, men lycklig är jag!


Zzzzznark

Jag kom precis hem från jobbet och så fort jag kom innanför dörren var det som att någon slog mig hårt i huvudet, så akut trött blev jag.

Jag som skulle fixa si så där en miljard grejer nu! Ja det får snällt vänta nu bara, jag har inget val, jag måste däcka i sängen nu tills hundarna kommer hem.


Ny favorit

Okej, Patrik har förstört mig helt och hållet. Han spelade en låt idag som jag först tyckte att var lite mysig så där. Men ju fler gånger jag hör den desto mer beroende blir jag och nu kan jag inte sluta lyssna på den! Jag har lätt lyssnat på den minst 10 gånger ikväll, och jag undrar om ens det räcker? Hysteriskt mysig låt! (Jo man kan säga hysteriskt mysig, jag lovar)

- Hanna.
- Ja?
- Du börjar bli enformig nu.
Fick jag höra precis nu. Eh. Va? Jag? Med den här låten? Nej nej. Nu förstår jag inte alls. Omöjligt...
.

Man måste lyda mamma!

Jag var lite avis på mamma och pappa som åkte ut till stugan idag på eftermiddagen när det är så underbart väder. Jag började genast fantisera om Somersby på altanen i kvällssolen och grillade lammracks till middag. Åh, jag fick riktigt akut stugan-sug, men det får vänta eftersom de närmsta helgerna är smetfullt uppbokade.

Jag beklagade mig lite för mamma, och fick följande goda råd:
.
.
Har mamma sagt det så är det ju bara att snällt lyda!
.
.
Fast jag blev inte så långvarig på balkongen. Så varmt är det inte, och utsikten här hemma är inte riktigt samma som på stugan (där är det Ålands hav och Sverige nästa) så det kändes inte riktigt värt att släpa ut filtar och grejer, då kan jag lika bra sitta inne. Och titta på sommarbilder och drömma mig bort.

Vårskyltning

Just det ja, jag lovade ju visa er hur skyltfönstret blev nu när vi har bytt ut vinter mot vår! Jag hade ganska mycket slagsmål med fjärilarna innan jag fick till det. Men jag blev ganska nöjd till slut faktiskt.

I stora fönstret är det fjärilar och blommor och i lilla fönstret blev det ett litet akvarium med Nemo-firrar (det finns så sjukt mycket knäppa grejer i andra källaren att välja på!). Det var lite svårt att fånga på bild, det speglas så mycket i fönstret, men så här ser det ut! Vad tycker ni?


Rastlös?

Alltså det är helt sjukt vad jag är resesugen just nu! Jag vet att jag just kom hem, det är faktiskt till och med så att jag bara har spenderat en enda hel helg hemma på holmen (förra helgen) sedan första helgen i februari, men jag kan liksom inte få nog!

Inte för att jag inte trivs här, nu när det dessutom börjar bli lite vårigt ÄLSKAR jag Åland, det är snarare som att jag är rastlös. Jag vill hitta på något. Det skulle räcka med något så enkelt som en shoppinghelg i Stockholm liksom, bara det är nånting. Att åka ut till Sund på agility räknas INTE, trots att det känns som andra sidan jorden.
.
.
På ett flyg över Atlanten med Auntie Anne´s pretzel i handen. Det skulle jag inte tacka nej till nu! Varken flygandet eller pretzeln...
.
Dessvärre måste jag hålla mig hemma 3 helger på raken nu. Inkommande helg är det jobb som gäller både lördag och söndag, nästa helg är det hundutställningskurs (även den ute i Sund, så det får väl räknas som en utflykt i alla fall) och helgen efter det är det jobb igen och Träningsverkets medlemsfest (kul!).
.
Alltså håller jag nu på för fullt och letar efter sista minuten resor vid påsk. Det slutar väl med att jag får nöja mig med en tripp till IKEA eller en kryssning med Birka Paradise, men jag tror faktiskt att jag till och med kan vara glad över det. Bara jag får göra nånting.

Bra betyg

Jag fick en helt underbar kommentar från Malin ang. de där flygsäkerhetsbilderna som jag lade upp igår.

.
Fantastiskt att man kan rädda någons kväll så där bara! Jag blir helt lycklig!

Bästa väckarklockan

Just nu har jag en sådan där period då jag har väääldigt svårt att vakna till liv på morgnarna och släpa mig upp ur sängen. Jag har alltid flera alarm på för säkerhets skull, jag vet att jag är expert på att somna om nämligen, men när det är så där riktigt riktigt skönt att sova vill inte ens det hjälpa.

Som tur är så har jag världens bästa väckarklocka också! En liten Bella som är sjukt sällskapssjuk och puss-sugen på morgnarna. Från att klockan har ringt första gången pussar hon konstant (hur man än vrider och vänder på sig för att försöka slippa undan henne) tills man ger sig och stiger upp. Mycket effektivt!

Tack min älskade lilla trollunge för att du är så envis och ser till att matte kommer upp på morgnarna!


Lite nytt

Det var minst sagt dags för lite nytt här på bloggen, det var över ett år sedan jag gjorde ny header och ny design. Bella fanns ju inte ens med i den gamla headern! Ja, jag gjorde egentligen inte om så mycket, bara nya bilder och lite nytt upplägg på headern - fast ni ser nog bara skillnad på bilderna. Nåja alltid något! Uppdatera sidan om ni inte ser det direkt, hoppas det duger.

Det och slagsmål med fjärilarna i skyltfönstret är ungefär det enda jag har åstadkommit idag känns det som. Jag fick in tekniken med fjärilarna sista timmen på jobbet idag, så imorgon ska jag göra klart det så ska ni få se det färdiga resultatet sedan som utlovat!
.
.
Gamla headern...
.
.
...Och nya headern!

Roligt

Okej, nu behöver ni inte vara oroliga längre, jag har lugnat ner mig och mår lite bättre nu. Det finns alltid något som kan få en på bättre humör, det gäller bara att lista ut vad som funkar just den dagen - idag var det en öl (nej jag skäms inte ens) och en bit amerikansk salami. Inte svårare än så alltså.
.

.
Räddningen.
.
Eftersom jag efter en hel dag av surande äntligen är lite gladare kunde jag till och med flina lite åt det här som jag hittade på Egoinas blogg och tänkte att det kanske kan muntra upp någon annan också:
.

Vilken fantastisk dag...

Jag hatar den här dagen. Jo jag tänker vara så barnslig och säga att jag hatar den. Ingenting funkar idag. Jag har mensvärken från helvetet, jag är trött och slut (all värkmedicin gör mig inte direkt piggare heller) och allt som kan gå fel går fel.

De hade till och med slut på leverlådan på citylivs, det enda jag skulle ha orkat göra till lunch. I ren protest tänker jag därför bara ligga i soffan hela lunchen och låta hundarna försöka trösta mig. Hjärtklappning har jag också känns det som. Fantastiskt vilken jävla skitdag.


Bläh

Jag är sjukt seg ikväll. Ingen lust eller ork med någonting alls. Kanske bara trött efter allt fixande med skyltfönstret idag, jag hade full fart på hela dagen. Men det är drygt.

Jag har inte tid att vara så här, jag har tusen grejer jag borde göra men det enda jag känner för just nu är att gå och gömma mig under täcket och sova ett par dygn. Hoppas det har gått över tills imorgon...

Ni får njuta av Daniels vackra konstverk föreställande myran Bob tills vidare.


Bättre sent än aldrig

Idag har jag ÄNTLIGEN plockat bort snö, granar, istappar och isbjörnar ur skyltfönstret! Det började liksom kännas lite väl att vi fortfarande hade istid i fönstret när de andra butikerna har haft vårigt i säkert en månad och så gott som all snö ute också har smält bort.

Men nu jäklar håller jag på och vårfixar! Det kommer se betydligt gladare ut i alla fall kan jag lova, men resultatet får ni se först när det är klart.

Daniel har nu winter wonderland, med snögubben Jukka-Pekka i spetsen, vid sitt skrivbord. Hehe.


Bobs tragiska öde

Vi hade besök av en liten myra idag på jobbet! Bob hette han, och han sprang runt på kassabänken och höll koll på läget. Väldigt trevlig och oförarglig liten krabat.

När vi hade stängt för dagen kom Bob springandes precis framför mig "Men Bob, vad ska du göra nu när vi går hem då?!" sade jag. BANG!! Plötsligt var Bob mos. Emil skrattade lite hånfullt. Eller ryckte han bara på axlarna kanske? Jag minns inte, jag var i svår chock.

Patrik försökte rädda Bob genom hjärt- och lungräddning med hjälp av en penna, men han förblev en stackars liten svart fläck. Så otroligt tragiskt och sorgligt slut på dagen.

En tyst minut för myran Bob känner jag att är på sin plats.


Bra början på veckan...

Jag måste säga att den här dagen kunde ha börjat bättre. Jag var helt slut i morse och hade stora problem att vakna tillräckligt för att orka släpa mig upp ur sängen.

Jag råkade duscha i en halvtimme för att jag frös så förbannat och stod där och halvsov under det varma vattnet.

Som om det inte var tillräckligt stressigt efter det så tappade jag ett glas i golvet som gick i tusen bitar. Man är ju så otroligt sugen på att släpa fram sopborste och dammsugare halv 8 på morgonen... Framförallt när man inte direkt har en massa extra tid över...

Hoppas inte resten av dagen eller veckan tänker fortsätta så här!

En bild från i lördags som gör mig på lite bättre humör: nöjd Daniel laddar för bus!


Hunddag

Idag har varit en riktig hunddag. Föst sovmorgon och mys i sängen (jag vaknade av att Bella startade en brottningsmatch med min fot! Det såg helt sjukt ut och det kittlades alldeles fruktansvärt mycket!), det är det absolut bästa våra hundar vet, de är två riktiga små mysmonster.
.
.
Väldigt suddig bild på morgonmys med Bella.
.
Sedan ringde Bodil och väckte liv i oss och så blev det promenad och fika i det underbara vårvädret med henne, Jocke, Jawa och Texas.
.
.
Dixie hittade en kanon som hon klättrade upp på.
.
.
Åh jag är så nöjd att jag lyckades ta den här bilden! Bella tycker nämligen fortfarande att Jawa är rätt så äcklig så hon vill inte vara tillräckligt nära henne för att jag ska kunna få en fin jämförelsebild, men när hon satt i min famn och Jawa satt en bit bort lyckades jag fånga båda bruna brudarna på en bild. Åh, de är så fina! Hela Bella är väl ungefär samma size som Jawas huvud, men annars ser de ju nästan precis likadana ut!
.
.
Bodils bild på hela gänget.
.
Ikväll har jag och Dixie varit på agility. Vi har inte varit med sedan före juluppehållet eftersom Dixie löpte och sedan var det ju Floridaresan, så jag hade inga förväntningar alls utan tänkte att vi provar lite bara för att friska upp minnet lite till att börja med. Och så gick det skitbra! Dixie var verkligen superduktig och jag kände att jag äntligen börjar bli bättre på att visa tydligare vad hon ska göra. Ja, det var superroligt helt enkelt och nu är vi jättepeppade att fortsätta!
.
.
Så här somnade Dixie i min väska igår, och efter den här dagen är hon ännu tröttare och slocknade direkt när vi kom hem från agilityn. Lilla gumman. Nu tror jag bestämt att jag ska gå och göra henne sällskap i sängen. Natti natti!

Pictionary

Vi spelar pictionary på Daniels sätt, dvs vi har skrivit egna ord som någon annan ska rita och alla andra ska gissa!

Bild 1: Påse
Bild 2: Twilight
Bild 3: Trötta hundar
Bild 4: New York
Bild 5: Faktura för onödig pappersanvändning!!


Inflyttningsfest

Nu är vi på inflyttningsfest hos Patrik, och dogzen har sällskap av en liten cotte-valp som också heter Bella. Min Bella tycker att andra Bella är lite läskig men ändå sjukt spännande! All spänning gjorde henne helt slut så nu har hon rullat ihop sig till en liten boll i min väska och slocknat. Lilla pluttan!


Så trevligt

Saker som piggar upp en halvgrå jobblördag:

- kunder som avslutar samtalet med "puss och kram!" bara för att de är så glada för att man har hjälpt dem

- vetskapen om att man blir bjuden på god middag hos mamma och pappa ikväll och slipper beslutsångesten över vad man ska laga

Inte illa.


American

Jag känner mig väldigt amerikansk ikväll. Jag har strumpor som ser ut som amerikanska flaggan, klänningen är också red, white and blue, och tröjan är i alla fall mörkblå, amerikanskt märke och självklart köpt i Florida. Det enda som avviker är hunden i famnen som är tjeckisk och vinet i handen som är italienskt.
.
.
Ja, vad ville jag säga med det här? Eh. Ja just det, fredagsmyyyyyyyys!!!

Fyndat!

Man kan faktiskt göra reafynd på lilla Åland också fast man inte tror det! Jag har letat som en dåre (nåja) hur länge som helst efter ett par bruna boots med ganska låg klack, men alla jag har hittat har haft något "fel".

Idag när jag var lite rastlös kom jag på att mamma hade hittat rea-skor på Zko i förra veckan, och tänkte att man kan ju alltid kolla om det skulle råka finnas något kvar.

Två sekunder (på ett ungefär) tog det för mig att hitta dessa som till 90% motsvarar bootsen jag hade föreställt mig, och en minut senare var de mina för 21€ istället för ursprungliga 60€. Inte fy skam det hörni!


Lika smidig som vanligt

Alltså nog är det ju helt otroligt hur klumpig jag kan vara ibland. Den här dagen började med att jag hällde ut hälften av mjölken på golvet på jobbet när jag skulle ha lite mjölk i mitt morgonkaffe. Det är ju förbanna bara jag som lyckas med sådant!

I fortsättningen vet jag i alla fall att det inte går att lyfta mjölken i den där plastgrejen som man häller ifrån, framförallt inte om den inte sitter fast...


Efterbegravningshäng

Ville bara meddela att begravningen var jättefin, ganska maffig med befälhavarföreningen som hela tiden stod med flagga längst fram i kapellet och stod uppradade längs grusgången till graven, jag grät som väntat som en dåre men klarade mig ändå på 20 näsdukar. Alla sjöng med i psalmerna och det åts smörgåstårta och gräddtårta så det stod härliga till = morfar hade varit nöjd!

Nu sitter vi hos mamma och pappa och har lite mys med gravöl, ost & korv och överbliven smörgåstårta. Skönt.


Begravningsdag

Usch, jag gillar inte alls den här dagen. Klockan 13 är det dags för morfars begravning och jag är inte alls redo för det... Jag har inte riktigt gett mig tid att sörja så det blir allt på en gång idag istället, och det kommer bli tungt....

Nu ska jag gå till Dinos och luncha med Cilla för att få tänka på annat en liten stund i alla fall. Jag kan ju inte bryta ihop redan före det börjar...


Trevlig typ det där

Jag har fått en ny mailkompis idag! Ingen mindre än.... Mig själv. Javisst, inga konstigheter alls.

Det började helt oskyldigt med att jag skulle skicka några dokument från min jobbmail till min gmail, och normalt skriver jag ingenting (oftast inte ens ämne) när jag skickar något till mig själv, men idag tyckte jag att det kändes sjukt tråkigt så jag skrev som om det var till någon annan.
.
.
Sedan kom jag på en sjukt bra idé som jag bara var tvungen att skriva upp någonstans för att inte glömma bort den (jo jag känner mig själv så pass bra att jag vet att jag skulle fundera mig gråhårig på vad det var jag hade kommit på annars), och eftersom jag ändå höll på med mailen skrev jag helt enkelt ner det i ett till mail till mig själv!
.
.
Trevligt att man kan passa på att berömma sig själv lite grann också när man mailar med sig själv. (Annars rekommenderar jag förresten starkt appen Evernote för allt man kan tänkas vilja komma ihåg - sjukt bra!)
.
Ja, efter det här spårade det eventuellt ur en aning. Bara för att det var så mycket roligare att få mail från sig själv när det stod någonting i mailen också var jag självklart tvungen att överdriva det...
.
.
Eller ja, så farligt var det väl inte. (Och nej, jag skrev faktiskt inte bara det där, jag hade ännu en fil som skulle skickas) Nästa gång ska jag skriva en hel roman och fråga hur jag mår och allt sådant där också!
.
Dagens tips alltså:
- Maila med dig själv
- Ladda ner Evernote

Slut på matmisslyckanden!

Till min stora glädje och er stora sorg (jodå, jag hör ända hit hur ni hånflinar åt mig för både kycklingen och fisken, men idag måste jag göra er besvikna) så har det här varit en otroligt bra matdag! Jag är nästintill salig faktiskt.

Först hysteriskt god sushi-lunch. Alltså jag menar verkligen sinnessjukt gott! Jag var fruktansvärt sushi-sugen och hungrig, och dessutom måste jag ju säga att Nordic Blues har otroligt god och fräsch sushi (bland den bästa jag har ätit faktiskt) så ni kan ju förstå att jag var lycklig med denna tallrik framför mig!
.
.
Japp, alla 11 bitar är mina och tro det eller ej men jag lyckades faktiskt trycka i mig varendaste en! SÅ gott var det! Mmm, jag dreglar nästan när jag tänker på hur gott det var, trots att jag precis har vräkt i mig middag och är proppmätt.
.
Ja middagen var det ja, till och med den blev lyckad idag! Jag gjorde min älskade tonfisksallad och det blev himmelskt gott om jag får säga det själv. Det här med sallad, det klarar jag av i alla fall! Eh, ja, det finns ju visserligen inte så mycket man kan misslyckas med, men både äggen och dressingen blev perfekta så det måste ju ändå ses som en stor succé?!
.
.
Väldigt färgglad och fin mat idag förresten, både till lunch och middag. Så trevligt! Mycket mer uppiggande att titta på än typ kött och svampsås (som annars äts så flitigt i detta hushåll) måste jag säga.

Gamla bilder

Igårvkäll höll jag på och kollade igenom lite gamla bilder i jakt på en bra bild på morfar och hittade en massa roligt! Varför kollar man inte på gamla bilder lite oftare? Det är ju hur spännande som helst!

Bland annat hittade jag denna vackra från julafton 2007 på en jätteliten och långhårig lillebror (det är så där jag fortfarande inbillar mig att han ser ut ibland när jag glömmer bort att han numera är ett huvud längre än mig...), "tomten" i kostym och jag själv med risigt och skumt hår.
.
.
Så himla roligt ju! "Inte har jag ju ändrats så mycket!" ropade jag nöjt åt min alltid så snälla sambo, "Låt mig se... Nej inte så mycket alls faktiskt, lite färre rynkor runt ögonen och i pannan och så där bara. Ja, lite fräschare liksom!". Eh, tack för den. Varför ska jag jämt öppna min stora käft och förvänta mig ett svar som jag vill höra? Att jag inte lär mig...
.
Dessutom hittade jag den här bilden som jag tog på mammas lucia-foto och mitt lucia-foto:
.
.
Mamma 16 år, jag 16 år. Hihi. Anledningen till att jag tog den här bilden var för att jag hade lämnat mitt luciafoto på bordet och så kom mamma hem och undrade varför jag hade tagit fram hennes luciafoto innan hon kom lite närmare och såg att det var jag! Hehe, lite roligt. Så då var jag ju tvungen att leta fram hennes och ta en jämförelsebild!

Ingen fisk-kock

Vi hittade färsk torskfilé idag på Kantarellen och tänkte "Åh vad gott med färsk stekt torsk! Det får det bli idag!". En jättebra idé kan tyckas, förutom den lilla detaljen att när vi kom hem var det inte ens 45 minuter tills Daniel skulle komma och plocka upp mig, och då skulle det skalas och kokas potatis, förberedas sås, stekas torsk, göras sås och detta skulle sedan dessutom ätas.

Jag hade tänkt låta Christofer steka fisken men "hur fel kan det gå?" tänkte jag och satte igång med det själv eftersom han satt i telefon. Eh. Väldigt fel tydligen. Att göra 4 grejer på samma gång medan man steker funkar visst inte så bra. Framförallt inte eftersom jag tog den gamla stekpannan så fisken fastnade i pannan och blev till miljontals små fisksmulor. Morfar skulle ha skämts över mig...
.
.
Japp, här sitter då världes sämsta fisk-stekare framför Brooklyn Bridge och filosofierar. Och ja, jag spillde precis mitt sista te över mig om ni undrar över fläcken på tröjan.
.
Nåja, maten smakade trots allt helt bra och när Daniel messade att han var på väg hade jag två tuggor kvar så jag var ganska snabb och effektiv ändå måste jag säga... En riktig höjdare att träna 5 minuter efter att man har svalt sista middagstuggan också, men det är ju bara detaljer.

Ett gott skratt...

... förlänger livet, men kan också göra en hel dag mycket roligare! Jag somnade alldeles för sent igår så jag var jättetrött i morse, men efter en fantastiskt rolig felsägning är jag nu mycket piggare!

Jag hade fått ett mail från pappa med en länk till en Blocket-annons med en snipa. Jag visade annonsen åt Kjell.
Kjell: Bohussnippa.
...
Kjell: Snipa. Inte snippa.
.
Åh vad jag skrattade! Självklart kom det in en kund i butiken då dessutom så jag var tvungen att försöka skärpa mig. Jag höll ju på att gå i bitar av skratt inombords och tårarna rann! Åh vilken fantastisk början på den här dagen!
.
.
I brist på inläggsrelaterade bilder får ni se min vackra Musse-tröja. Jag älskar den! Whaaaat?! Hihihi. (Jag tror jag ska ta det lite lugnt med kaffet idag när jag är så trött, känner att jag redan har en riktigt kaffe-fylla på gång!)

Bästa idag

Ikväll när jag och Daniel kom till gymmet (förbannat skönt att komma igång med träningen igen efter resan och förkylningen förresten!) var det en bekant som kom dit precis samtidigt. I dörren vände han sig om och tittade på mig och sa "Fy fan vad du är brun! Som en liten bajsklick!", hahaha!

Åh, det gjorde min dag! Jag som tycker att precis allt är borta redan blev överlycklig. Japp, så svårt är det att göra mig på bra humör!
.
.
Happyface! Eller ja, det var det jag försökte förmedla i alla fall. Jag tror bestämt att jag börjar bli lite för trött för jag ser ju bara psycho ut. Nåja, jag somnar lycklig i alla fall. Godnatt!

Totalt hjärnsläpp x 2

Igår när vi var och handlade skulle vi vara lite duktiga och handla middag till idag också. Vi funderade och funderade och lyckades till slut komma på något som vi båda var riktigt nöjda med. Vi köpte det vi behövde och åkte glada i hågen hem.

Och så idag när jag kom hem från jobbet var det då dags att laga den där maten. Ingen av oss kunde komma på vad i helvete det var vi hade tänkt laga?! Vi funderade och funderade, och det enda vi kunde komma ihåg var att vi hade köpt kyckling och crème fraîche och att vi hade varit helt överens om vad vi skulle laga.
.
Helt sjukt. Hur kan vi båda drabbas av sådan total minneslucka? Vi kom aldrig på det heller utan fick helt enkelt improvisera ihop något halvätbart. Tack vare Chicken Rub som vi köpte med oss från Florida blev i alla fall själva kycklingen väldigt god!
.
.
Thumbs up för Chicken Rub i alla fall - räddaren i nöden!

Fredagsslir

Ibland (eller okej, ganska ofta) slirar det lite för oss här på jobbet. Framförallt på eftermiddagar och allra mest på fredagar. Nu i fredags var det ritkigt extremt.

Vi lyssnade som sagt på vår nya pepplåt om och om igen, och varje gång den började låtsades vi öppna och dricka varsin luft-öl (törstiga? neeej, inte alls...). Sedan ritade Daniel det här:
.
.
Det ska alltså föreställa en öl. Han skrev sin egen tolkning av låttexten som facebookstatus:
.
.
Mitt i allt skrattande kom det här chattmeddelandet från Emil:
.
.
Ja, vi kan väl säga att Daniel inte brydde sig så mycket utan fortsatte låtsasdricka öl, drömma om helgen och rita vackra bilder...
.
.
.
Så fantastiskt vackert! Nästan så man blir lite tårögd alltså.

Full fart

Herregud vad fort det går nu, snart är det sommar! Underbart. Det känns som att veckorna nu består av typ måndagar, fredagar och söndagar. Ungefär. Veckorna går så fort att jag knappt hinner blinka. Men som sagt, det betyder att det snart är sommar så det gör absolut ingenting!

Idag har varit en väldigt bra dag med härligt vårigt väder, hockey (som visserligen inte gick så bra) och besök av "lillasyster" Alicia.
.
.
Den här fantastiska bilden tog vi för ganska exakt ett år sedan. Är vi inte söta? Ja, någon nyare bild än så har jag inte varken på oss båda eller bara henne så det fick bli den här nu bara.
.
Nu blir det kvällspromenad med dogzen och sedan sova och ladda för en ny vecka i racerfart!

Sammanfattning av gårdagen

Jag tänkte slänga ihop en liten sammanfattning av vår kväll i Stockholm igår (på tal om Stockholm tycker jag ibland väldigt mycket om den staden, ibland not so much, men det här var en sådan gång då jag skulle kunna flytta dit).

Först gick vi då alltså till Pressklubben (efter många om och men lyckades vi få sittplatser till och med), och jag måste säga att jag blev lite kär i det stället! De hade nånting på 300 (?) Belgiska (?) ölsorter! Snacka om beslutsångest... Och så beställde vi in lite ost och korv också. Supertrevligt, mysigt och jättegott! (Jag vill ha ett sådant lagom after workigt ställe här också!)
.
.
.
Två olika sorters öl hann vi med, båda riktigt goda!
.
Sedan gick vi till hotellet (Scandic Grand Central, jättefräscht och fint! Och som sagt sköna sängar och god frukost...) och bytte om och så där och sedan vandrade vi iväg till Grill.
.
.
Lillebror (som fyller 17 idag (grattis igen!) och var anledningen till att vi åkte) och jag i väntan på att få vårt bord på restaurangen. Jag älskar den här bilden, jag tycker ju att min solbränna har försvunnit helt och hållet redan men på den här bilden ser jag nog allt lite brun ut! Hehe. Herregud vad lång brorsan är förresten, och då har jag till och med klackar på mig här...
.
.
Hela skumma familjen med psycho-ögon.
.
Och så maten då, allt var verkligen SUPERGOTT! Synd att man inte var lite hungrigare före bara, och synd att jag pinade i mig så himla mycket mat att jag till och med mådde dåligt efteråt... En aning onödigt kanske?
.
.
Min förrätt: Avokado "Alaskan Carpaccio" med fjordlax, löjrom och grön chili. Det var riktigt gott! Men jag ångrar nästan att jag inte tog Kalv "Vitello a la Romana" med tonfisk, kapris och tomat som karlarna i sällskapet tog, för den var faktiskt hysteriskt god!!

.

.

Min varmrätt: Kalvmedaljonger "Anglais" med anklever, betor och kapris. Frrruktansvärt gott! Åh, jag dreglar nästan lite när jag tänker på den...

.

Brorsan och Christofer delade på en nätt liten T-bone steak!

.

.

Det kan faktiskt vara det mest perfekt blodigt grillade köttet jag någonsin har sett. Åh, mer dregel.

.

Sedan lyckades jag ju på något vänster trycka i mig en efterrätt också...

.

 

Crème brûlée "Le Cirque" med ananas. Muhuuums!

.

Ja, det var en supernice kväll med jättegod mat och jättetrevligt sällskap! Men jag måste erkänna att jag blir mätt bara av att kolla på bilderna... Jag har seriöst bara ätit en macka till middag och det är det enda jag har ätit sedan den där monsterfrukosten, jag har varit mätt hela dagen. Jag kommer troligtvis vara ohungrig fortfarande imorgon. Men lätt värt det!


Sprickfärdig!

Men alltså vad håller jag på med?! Igår lyckades jag trycka i mig tre rätter på Grill, sedan var jag så mätt att jag hade ont i magen, knappt klarade av att gå och slocknade direkt när vi kom tillbaka till hotellet.

Sedan har jag sovit som en liten griskulting i nästan 12 timmar (jag hade ganska mycket missad sömn att ta igen från den senaste veckan), så jag tror att jag ska flytta hit för så här bra sover jag aldrig hemma.

I alla fall, hur tror ni jag inleder den här dagen? Jodå, med att äta alldeles för mycket av den jättegoda hotellfrukosten, så nu ligger jag igen i sängen och har ont i magen och kvider för att jag är så mätt! Bra Hanna, jävligt genomtänkt...

Jag och dagens födelsedagsbarn på Grill igår:


Moooot Stockholm!

Om mindre än en timme överger jag pojkarna på jobbet och tar flyget till Stockholm för att gå ut och äta på Grill för att fira lille lillebror som fyller 17 imorgon. Det ska faktiskt bli riktigt nice! I måndags när mamma frågade var jag måttligt sugen (jetlaggad, slut i huvudet av allt flygande och baggaget kvar i New York) men nu tycker jag det ska bli riktigt kul!

För övrigt har jag och Daniel helgpeppat utav bara tusan hela dagen med den här låten, det går liksom inte att inte bli på bra humör när man hör den!
.

Ändrade planer

Ikväll har vi varit och firat Bodil som fyller år idag (men inte blev äldre), och det var väldigt trevligt med bland annat lite "med andra ord"-spelande och de där underbara daimkakorna och jättegod tårta!

Egentligen hade jag tänkt sticka och träna efteråt, men det bjöds liksom inte bara på daimkakor så det blev lite ändrade planer... Väldigt synd alltså...


RSS 2.0