Påsksammanfattning

Jaha, det har visst inte blivit så där värst mycket bloggande under påsken... Jag försökte igårkväll men då räckte inte 3G-täckningen till och klockan var för mycket för att gå ner till storstugan och låna WiFi. Så nu tänkte jag försöka gottgöra det lite med en sammanfattning med bilder. 
 
I torsdags hade vi Bodil, Jocke, Malin, Macke och Emil över på lite raclettekväll. Lika sjukt gott som vanligt och mycket trevligt! 
 
 
Emil hade dessutom med sig en morotskaka som jag är helt övertygad om att var världens godaste! Den var verkligen heeelt gudomlig! Och så hade vi mina missbildade chokladtryffelägg (som såg fördjävliga ut men smakade himmelskt) ocskå, så det gick då verkligen ingen nöd på oss! 
 
I fredags åkte vi ut till stugan där det fixades på bryggan mest hela dagen, jag och dogzen passade även på att njuta en hel del av det underbara vädret och busa på vår tillfälliga sandstrand (normalt är det havsbotten, men det är sådant sinnessjukt utvatten nu så halva viken hade förvandlats till strand). 
 
 
Och på kvällen bjöd mamma och pappa på lammstek med kaffesås, så sjukt gott! Definitivt en av mina favoriträtter! Det är sådana gånger jag omöjligt kan sluta äta när jag är mätt, jag äter tills det liksom inte går att äta mer.... 
 
 
Åh, synd att det inte går att känna smaker genom att se på bilder, då hade ni förstått vad jag menar.
 
På lördagen kom moster och kusiner ut på lite påskfika, och i övrigt spenderades dagen ungefär likadant som fredagen med sol och brygg-jobb och hundbus. 
 
 
 
Helt utslagen liten Bella framför brasan efter allt busande! 
 
Eftersom mina föräldrar stod för middagen på fredagen så var det vår tur igår, och inte behövde vi svälta den här gången heller! 
 
 
Till förrätt kallrökt lax med rårakor och smetana. Muuums!  
 
 
Till varmrätt en annan av mina storfavoriter: chili. Denna gång på lamm, sjukt gott!! 
 
 
Kvällens efterrätt var ett litet experiment! Inspirationen hittade jag på en blogg strax efter påsk förra året och har väntat på att få testa sedan dess! Det är alltså kinderägg fyllda med vitchokladmousse och så en "gula" i form av mangosylt. Riktigt gott och framförallt roligt! 
 
Idag har det återigen varit brygg-fixande på schemat fram till 14-tiden då vi tog vårt pick och pack och åkte hem till stan, tvättade upp oss själva och hundarna och sedan vidare ut till Finström för påskmiddag. Massa gott, hela 4 efterrätter (!!) (jag gjorde kinderäggen idag igen), och vi rullade verkligen därifrån efter nästan 6 timmar!
 
Sammanfattningsvis har det alltså varit en sjukt bra påsk! Jag tror bestämt att jag ska börja gilla påsken från och med nu. Tidigare har jag hatat påsken, men bara jag slipper färgglada fjädrar och fula dekorationskycklingar så kan jag inte se vad det kan vara för fel med extra ledighet, massa god mat och ett steg närmare sommar!

Lördagens middag (bättre sent än aldrig?)

I brist på annat intressant att berätta om idag (det mest spännande som har hänt är väl min hysteriska skrattattack på Träningsverket, och den går tyvärr inte att beskriva i ord) tänkte jag helt enkelt bjuda på bilder på lördagens middag. Hoppas det duger! 
 
I lördags var det ju dags för Träningsverkets årliga medlemsfest, och det har blivit lite av en tradition med middag hemma hos oss innan. I år delade vi upp det så att Emil stod för förrätten, jag lagade varmrätten, Sara gjorde efterrätten och Bodil fixade drickat till de olika rätterna. Mycket lyckat upplägg!
 
 
Förrätten. Kryddig morotssoppa och vitlöksbröd, till det serverades det bubbel (flaskan har jag hunnit slänga så jag minns dessvärre inte vad det var för bubbel). Supergott! 
 
 
Varmrätten. Medelhavskyckling med matvete (gör sig inte så bra på bild, men gör sig desto bättre i munnen), och till det drack vi Masi Campofiorin. Mmmm.
 
 
Efterrätten. Vit- och mörkchokladmousse (mäktigt men galet gott!), och till det kvällens mest spännande: ett dessertvin (det gula glaset) och ett chokladöl (det mörka glaset). Jag tyckte det blev supergott med kombinationen chokladmousse och chokladöl! Och kul med en lite annorlunda kombination som man aldrig skulle ha kommit på att prova själv. 
 
Jättegod och jättetrevlig middag blev det, och sedan hade vi även riktigt kul på medlemsfesten på Indigo. Mer sådant!

Underbar dag

Jag måste säga att dagen har varit näst intill perfekt. Eller ja, det beror väl på hur höga krav man ställer, men för att vara en tisdag i slutet av ett onormalt kallt mars så har det varit himla bra.

Sjukt god och trevlig lunch på Dinos med Malin. Så varmt i solen att jag för första gången i år kunde skippa vinterjackan och ta läderjackan istället (löjligt lycklig över det!). Långpromenad med hundarna i det härliga vädret, nere i västra hamnen kunde man nästan låtsas att det var sommar (om man kisade så att man bara såg vattnet, stod i lä och fokuserade på solen som värmde i ansiktet och tänkte varma tankar). Underbart!

Nu har jag laddat batterierna för att orka med resten av jobbveckan (ja det är ju liksom två hela arbetsdagar kvar innan långledigt - oh yeah).


Ledig dag

När man vaknar kvart över 8 på sin lediga dag är det frågan om man ska skratta eller gråta. En halvtimme låg jag kvar, men sedan gav jag upp och steg upp istället. Visst, skönt att vakna tidigt och vara utvilad (okej, bara att inse att jag börjar bli gammal), men för en gångs skull har jag inte så där fullspäckat schema som jag brukar ha på mina lediga dagar, så nu vet jag inte vad jag ska göra. 
 
Jag skulle vilja springa, men det vill inte mitt knä så det är bara att glömma. Hundarna tyckte att det blåste kallt när jag försökte gå på lång morgonpromenad med dem, men jag ska nog ändå försöka tvinga med dem på en riktig långrunda senare. 
 
 
Pigg hund 1 och 2.
 
Som tur var så ringde Malin precis och tyckte att jag skulle komma med på lunch till Dinos. Panerad chevrèost med bulgursallad och balsamicodipp. Mmmmm, hon vet vad jag gillar! 
 
Då känns det plötsligt mer okej att försöka städa och fixa lite resten av dagen när man vet att man får ett välbehövligt avbrott med god mat och trevligt sällskap! Fast för att det ska kunna räknas som avbrott måste jag väl kanske sätta igång med den där städningen nu.... 

Exemplarisk kärring

I morse vaknade jag halv 8, trots att jag skulle vara på jobb först 10, och kände att idag vill jag ha en riktigt riktigt god frukost! Efter att ha legat vaken i en halvtimme och väntat på att Christofer skulle vakna hade jag hunnit planera frukosten in i minsta detalj.

Våfflor (nyttiga sådana gjorda på två mosade bananer och två ägg) med keso, färsk ananas, lite kanel, cashewnötter, pekannötter och lite kokosflingor. Och det blev sååå himla gott!!

Jag tyckte att jag fick lite för lite beröm så jag sade "tänk va jag är älskvärd som lagar god och nyttig och proteinrik frukost åt dig så du orkar fiska hela dagen!" och fick till svar "jo du har varit en extremt exemplarisk kärring idag!". DET kallar jag bra betyg! Nöjd kärring.


Fullständigt livsfarligt!

Ojoj. Mamma hade bakat helt gudomliga chokladkakor med jordnötter idag. Hon gjorde misstaget att lägga upp bilder på kakorna på Facebook. Sedan gjorde hon det stora misstaget att säga att vi fick komma dit och smaka...

Jag åt 3 stycken. De var inte små. De var väldigt mäktiga. Och trots att jag var så mätt att jag nästintill mådde illa hade jag lätt kunnat trycka i mig ännu fler, så för allas bästa var vi tvungna att gå därifrån innan jag hann göra det.

Heeeeelt jävla galet gudomligt goda är de i alla fall!!! Mums mums mums mums. Baka dem! (Eller kanske låt bli om ni som jag har en tendens att äta ihjäl er när det är lite för gott)


And that´s how man gör mig på riktigt bra humör!

På lördag har Träningsverket sin årliga medlemsfest, så naturlgtvis har jag försökt fundera på vad tusan jag ska hitta på att klä mig i. Det enda jag känner mig sugen på är en klänning som jag dessvärre hade på mig för två veckor sedan också, man kan väl inte ha samma klänning två gånger så nära inpå varandra? 
 
Men, när jag tänkte på det så slog det mig att jag fick höra något alldeles fantastiskt roligt efter den helgen! Jag hade stått och shakeat på dansgolvet med brorsan, och tydligen var det någon som hade undrat om jag var hans flickvän! Åh, jag skrattade högt av lycka när jag fick höra det. "Ja jag gissade att det skulle göra dig glad" sa brorsan. 
 
 
Min pojkvän och jag? Eller min 8 år yngre lillebror och jag? Who knows. Hehe. (Åh, vad jag önskar att jag var så där brun nu också! Det där var på brorsans födelsedag förra året, precis efter att vi hade kommit hem från Florida...)

Irriterad till max

Ikväll tog jag dogzen under armen och traskade över till mamma och pappa för att skena lite på löpbandet (eftersom det nu ska vara så förbannat kallt så jag får skjuta upp mitt utespringande igen). Jag har varit trött och hängig hela dagen men tänkte ändå ge det ett försök, det är ju så skönt efteråt och man blir på så bra humör! Trodde jag ja... 
 
När jag kom fram och skulle göra mig i ordning upptäckte jag att ena "gummipluppen" till mina hörlurar hade lossnat. Igen. Jag tömde jackfickan som jag hade dem i, jag hittde till och med ett par nycklar som jag inte vet vems är (?!?!) men förbanna ingen gummiplupp. Redan då kände jag att jag var väääldigt nära att bränna propparna.
 
 
Här sitter jag med färg i håret och skulle ta en bild för att visa hur gummiplupparna ser ut, och så klart hade den ena lossnat IGEN (jag hittade den alltså när jag kom hem och då satte jag dit den igen, men efter det har den hunnit lossna på nytt). Förbanna att jag borde limma fast dem! 
 
Hur som helst, jag hade som val att springa med musik i ett öra, ingen musik alls, eller låna lurar av brorsan och hoppas på att de hålls på plats (gå hem och tillbaka igen kändes faktiskt lite väl). Jag valde det tredje alternativet. Ett mycket dumt beslut. 
 
Som längst hölls lurarna i öronen i 10 sekunder innan jag var tvungen att trycka in dem på nytt, oftast 5 sekunder och ibland till och med ännu kortare (ja jag höll räkningen). Snacka om frustrerande!! Och inte kunde jag fokusera på löpningen eller andningen heller så jag sprang snett och fick halsbränna av allt flåsande.
 
Så nej, jag blev inte det minsta mer lugn och harmonisk, inte ens piggare och gladare, efter kvällens pass. Nåja, nya tag utomhus nästa gång vädret tillåter (i den här takten kan det ju dock dröja en månad eller två tills det blir 0 grader eller varmare igen).
 
Förlåt, jag ska försöka vara lite mer possitiv imorgon!

Nej men nu får det väl ändå räcka!

Men alltså hörni. Vem är det som beställer mer snö och minusgrader varje gång man börjar kunna ana minsta lilla antydan till vår? Vi andra är i alla fall sjukt less på det nu, det börjar trots allt bli slutet av mars, kan vi inte bara släppa det här med vinter nu? 
 
I helgen kände jag mig hoppfull, 0-någon enstaka minusgrad och sol. Igår: -8 som varmast (-13 var kallaste jag råkade se). Idag: -6 som varmast men i vinden kändes det nog som -30 och dessutom kom det mer snö. Det blir inte roligare av att kolla på 10-dygnsprognoserna. Men lite tur kan vi komma upp i hela 0 grader varmt i mitten-slutet på nästa vecka. Är det inte helt fanastiskt? Suck. 
 
För att förstå hur fel det här är tänkte jag att vi kunde jämföra lite. Ifjol just idag snöade det faktiskt också lite, men det var inte alls så här kallt, 3 dagar innan satt jag nämligen på balkongen
 
 
Det var inte varmt, men notera gärna att vinterjackan är dumpad (både igår och idag har jag använt både vinterjacka och täckbyxor och ändå nästintill frysit ihjäl) och att man inte ser någon snö i bakgrunden. 
 
3 dagar senare satt jag dessutom på balkongen igen, och fikamyste med hundarna... 
 
 
Och när vi nu ändå håller på och jämför... Om 3 dagar för 2 år sedan har jag skrivit att det var 15 grader i solen?!?!?! Förstår ni hur sjukt det är att det skiljer så mycket?! Är det då faktiskt för mycket begärt med någon enstaka stackars grad på plussidan åtminstone?! Jag tycker då inte att det är för mycket. 
 
Nej, nu är jag verkligen sjukt trött på allt som har med vinter och snö och kyla, tonvis med kläder men ändå isbitar till tår, statiskt hår som bara flyger kring huvudet och händer torrare än saharas öken, (jag kan fortsätta hur länge som helst) att göra. Nu räcker det. 
 
Jag vill ha snöfritt och grönt, jag vill gå i tygskor och läderjacka, jag vill kunna springa utomhus och gå på långpromenader med hundarna utan att frysa ihjäl! (För att inte tala om hur mycket jag längtar efter riktig sommarvärme, men för att överleva tills dess) GE MIG VÅR NUUUU!!!

Den perfekta helgen

Åh, jag har haft en så sjukt bra helg så jag är helt lycklig! Det började egentligen med att jag bestämde mig för att trotsa eventuella isfläckar och bege mig ut och springa för första gången i år. Jag är så sjukt less på att springa på löpband, det blir så förbannat tråkigt, så igår när det var strålande sol och knappt någon minusgrad så bestämde jag mig för att ge det ett försök och stack iväg direkt efter jobbet. 
 
 
Jag var livrädd för att det skulle vara för halt, jag visste inte alls hur mycket kläder jag skulle ha, och mina skor har jag lämnat hos mamma och pappa för att slippa släpa med dem varje gång jag ska spinga på bandet så jag fick rota fram ett par gamla skor istället. 
 
Men det gick så himla bra! Och det var så förbannat skönt att springa utomhus! Åh, jag var alldeles överlycklig när jag kom hem, och är lycklig fortfarande idag! Underbart. 
 
På kvällen hade vi våra föräldrar över på middag, jättegott och supertrevligt! Idag har vi dock konstaterat att vi nog inte har råd att göra det så ofta med tanke på hur mycket vin det gick åt, haha. 
 
 
Till förrätt hade vi en av våra favoriter pilgrimsmusslor med svamp, brysselkål, citron, soja m.m. (vi har lagat den mååånga gånger efter premiären på nyårsafton ifjol), det är alltid så himla gott. Till varmrätt blev det baby back ribs (glazen är så god så smaklökarna gör vågen i ren lycka) med avocadosallad, helt gudomligt! Och till efterrätt provade vi Oreo´s Jellyn, mums. 
 
Idag har inte heller varit sämre! Eftersom det var strålande sol så bryggde vi kaffe och hällde upp i termosar, gick ner på stan via Great Subs & Salads och köpte varsin sub (min blev så god så jag kommer att drömma om den i flera dagar nu) och så gick vi ner på isen och fikade och busade med hundarna. 
 
 
Helt underbart! 
 
Sedan har vi dessutom hunnit vara på födelsedagskalas till Alicia, ätit en underbar fruktsallad med ananas, kiwi, apelsin och granatäpple, gått på en till långpromenad med dogzen, slappat i soffan och provat vår nya juicepress (eller råsaftcentrifug eller vad det nu kan heta).
 
 
(Varför blev de två sista bilderna felvända? Märkligt...) Det blev riktigt gott! Hur nice som helst att enkelt kunna göra egen juice med alla möliga ingredienser. 
 
Ja, jag är alltså löjligt nöjd med helgen och är definitivt redo för en ny vecka, som dessutom startar med en ledig dag. Perfekt.

Nej nu har det gått för långt

Jag har haft problem med en viss låt som fastnar på min hjärna som knäck fastnar i tänderna. Det har hållit på till och från ett tag, men de senaste dagarna har det varit extremt. Jag har den på hjärnan när jag somnar och den är så klart där även direkt när jag vaknar.
 
I natt tog jag det ett steg längre och vaknade mitt i natten med den här låten på hjärnan! Så sjukt störande! Och hur lätt tror ni att det är att somna om sedan, när man har en sjukt jobbig låt som snurrar runt i skallen på en samtidigt som man försöker fundera på hur i hela friden den lyckas komma tillbaka hela tiden helt utan förvarning. 
 
Jasså ni undrar vilken låt det är? Ja skyll er själva om ni lyssnar, jag varnar er! 
 
 
Helt sinnes. Och sjukt dumt av mig att lägga upp den nu, nu kommer jag ju att drömma "Coooopa, copacabanaaana, copacabanaana, copacabanaaana...." hela natten!! Jag är redo för dårhuset snart. Väldigt snart.

Resabstinens

Jag insåg här om dagen att jag inte har varit iväg från holmen sedan jag och Emil var till Stockholm i slutet av oktober. SLUTET AV OKTOBER! Fattar ni? Det är ju helt sjukt. Jag som brukar ha som vana att åtminstone åka på någon liten utflykt om inte varje månad så i alla fall varannan. Det här måste vara rekord. 
 
Så efter den insikten har jag nästan fått lite cellskräck. Eller okej, så långt har det väl inte riktigt gått än, men resabstinens har jag! 
 
 
En morgonöl på Arlanda på väg till Florida (eller egentligen vart som helst just nu) hade verkligen inte varit helt fel! Jag skulle faktiskt till och med nöja mig med en helg i Stockholm eller något liknande, bara jag skulle få komma iväg en stund...

God lördag

Igår hade pojkarna fest med hockeylaget, så jag och Bodil passade på att äta och dricka lite gott! Ingen dum idé alls måste jag säga. 
 
 
Först blev det sushi, och det var precis så där underbart gott som bara sushi kan vara! Vinet som står bakom sushin, Las Mulas, passade jättebra till. Mums mums mums. 
 
Bodil som äter lite mer som en normal människa (och inte så där sjukt mycket som jag kan vräka i mig) var väl egentligen rätt nöjd efter sushin, men eftersom vi nu ändå hade införskaffat ostar och grejer så var vi ju tvungna att plocka fram det och nog gick det ner lite sådant också! 
 
 
Mums mums mums! Till ostarna drack vi Gnarly Head, sjukt gott men farligt (starkt)!
 

Hysteriskt svettigt

I morse var jag på 2 timmar cycling på Träningsverket. Det gick mycket bättre än jag hade vågat hoppas, och det kändes som att det gick jättefort! Jag var rädd att det skulle kännas som att det aldrig skulle ta slut, men det kändes nästan som att det gick fortare än 1-timmes passet jag var på förra lördagen. De hade delat upp det i 20-minuters block med lite olika "teman" så det blev liksom aldrig segt eller för jobbigt. 
 
Riktigt kul alltså! Även om jag måste säga att det var bland det svettigaste jag har varit med om. Man var liksom helt jävla genomblöt. Helt galet. Och benen var rätt stela efteråt också när man hade suttit stilla och trampat konstant i två timmar... Men som sagt, det gick över förväntan! 100 km tjejvättern kommer gå lätt som en plätt, hehe...
 
För övrigt har vi fått den sista leveransen från Florida nu, som bland annat innehöll detta: 
 
 
Underbart! Så nu sitter jag och njuter av lite Reese´s medan jag väntar på att Bodil ska dyka upp för sushiätning och vindrickning. Sämre kan man ha det!

Älgbyxorna

Jag fick en förfrågan från Eva Sundberg x 2 att ta en bild på mig i mina älgpants, så då är det bara att lyda snällt! Men fy tusan vad svårt det är att ta kort på sig själv, framförallt när man faktiskt vill försöka visa ett plagg! Jag har sagt det förut och jag säger det igen; tur att jag inte är modebloggare. 16 stycken not so lyckade bilder, sedan gav jag upp, byxorna är ju med på bilden i alla fall och syns hyfsat bra! 
 
 
Så här har ni mina fantastiska älgpants! Helt underbart sköna flanellbyxor. Liiite stora, det var helt slut på dam-modellen och herrmodellen fanns bara i M och större, men vad gör väl det! Notera gärna att jag har mina fredagsstrumpor (med hamburgare på) på mig också, mycket viktigt! T-shirten är för övrigt också ny och direktimporterad och helt galet skön (tur att jag råkade beställa 3 st, hehe). 
 
 
Så här såg det ut på Facebook ikväll, hehe. Något mer ni önskar se? Er önskan är min lag. Eller nåt.

Bättre än julafton!

Åh, halleluja! ÄNTLIGEN har vi fått våra grejer från Florida! Jag har varit som ett barn på julafton som väntat på att tomten ska komma hela dagen, och de sista tre timmarna var helt löjligt jobbiga.

Men nu har vi äntligen fått väskan levererad av oförskämt brunbrända svärföräldrar, och alla kläder är provade och vi är galet nöjda. Några få grejer fick inte rum i väskan, bland annat en klänning som jag är extremt nyfiken på, men de får vi troligtvis imorgon.

En liten sammanfattning av väskans innehåll (min del av innehållet alltså) kanske? Så kanske vi kan köra en lite mer detaljerad redovisning imorgon om någon är intresserad?

I kvällens paket: 1 top, 1 piké, 1 kjol, 1 termosmugg från Starbucks, 1 flaska NyQuil, 2 linnen, 2 shorts, 2 duo-pack Crest tandkräm, 3 t-shitrs, 3 skjortor, 3 ChapSick Strawberry, 4 stickade tröjor, 5 Speed Stick deo. Och viktigast av allt; mina sinnessjukt sköna älgbyxor som jag aldrig mer vill ta av mig! Undrar om jag kan ha dem på jobbet imorgon när butikschefen ändå inte är på plats...?!

 


Snart snart snart är det torsdag....!

Åh vad jag längtar till imorgon kväll! Om någon timme lyfter nämligen svärföräldrarnas plan från Florida, någon gång under morgondagen landar de på Arlanda, och sent imorgon kväll flyter de i land här på holmen. 
 
Nu är det inte bara så att jag är sjukt älskvärd och har saknat dem, längtan har till viss del (okej ganska stor) att göra med att de har med sig en väska fullproppad med kläder och grejer som vi har beställt! 
 
 
Så här såg det ut 2010 när vi packade för hemfärd, och eftersom jag blev informerad idag om att vår väska är så full att vissa grejer inte fick plats (utan får åka i deras väskor istället) så föreställer jag mig att det är något liknande jag kan vänta mig imorgon. Iiik! Som julafton ju!! (Ja för inte kommer vi ju ihåg allt vad vi har beställt, det måste ni ju förstå, så det kommer att bli superspännande!)

Falsk marknadsföring?

Jag snubblade över en helt fantastisk bild som jag helt hade glömt bort att jag hade tagit! Ett sådant där riktigt blogg-moment som jag bara råkade upptäcka av en slump (men sedan glömde att blogga om).
 
Vi hade varit på middag hos Bodil och Jocke för kanske en och en halv månad sedan, vi hade gått ut genom dörren och var på väg hem, men av någon anledning vände jag mig om och då fick jag se det här: 
 
 
Man ba: mm, troligt, jävla farlig schäfer det där. Hehe, ja jag tyckte att det var sjukt roligt i alla fall! Inte för att den riktiga schäfern är särskilt mycket mer skräckinjagande än kattschäfern heller i och för sig, kanske till och med mindre skräckinjagande när jag tänker efter...

Ni jävlas med flit, eller hur?

Ni kanske kommer ihåg vad som hände med Samsungen? Om inte så kan ni läsa det här, om om ni inte orkar läsa det så var det så att skärmen sprack efter mindre än en vecka i mitt sällskap.

Jag och Samsungen kom aldrig särskilt bra överens, men sedan två veckor tillbaka har jag nu Nokia Lumia 920. Jag har fasat inför de här kommande 3 månaderna ända sedan det blev bestämt att vi skulle ha rullande schema på telefonerna.

Kanske just för att jag hade så himla låga förväntningar på den så har jag tyckt att den har varit helt okej. Visst, jag har inte lyckats föra över bilder till datorn, jag har inte fått kalendern att visa mer än en kalender (och så klart visas den minst viktiga, och jag MÅSTE se jobbkalendern) och så alla sådana där smågrejer som stör mitt dagliga liv men som jag nog kanske kan leva med i 3 månader.

Men jag har ändå inte känt något behov av att kasta den i väggen! Förrän nu. Plötsligt låste den sig, ser ut som när man startar upp den, knapparna lyser och den reagerar inte på nånting. Fantastiskt. De testar verkligen mitt tålamod de här telefonerna...

 


Inte så liten längre

Idag fyllde min lilla lillebror 18 år. Det är helt sjukt, jag har faktiskt lite svårt att fatta det. Han har ju alltid varit så liten! Och jag tycker ju liksom inte att jag är så gammal att han skulle kunna vara myndig redan.... 
 
Hur som helst, dagen har därför inneburit firande av bakfull 18-åring (han tog sitt ansvar och såg till att krogen stängde som den skulle kl 4 i natt så han var en aning trött idag när det vankades kalas, hehe), mycket trevligt och mättande! 
 
 
Stiliger men trött 18-åring!
 
 
Uuuunderbar chokladmarängtårta från Maries tårtor (jag tvivlar inte en sekund på att det är världens godaste tårtor, just den här choklad och så den med citron är helt gudomliga), och så mitt mästerverk Italien-inspirerad smörgåstårta. Måste säga att jag är sjukt nöjd med både utseende och smak på smörgåstårtan!
 
 
Och jag fick tillfälle att inviga min nya klänning som kom med Macy´s-paketet i torsdags! Jag borde egentligen ha tagit en efter-bild också, jag tror nämligen att jag slog åländskt rekord i tårtmage (jag såg så gravid ut att mamma nästan hann bli lite nervös) efter allt tårtätande. 
 
Hur som helst ett mycket trevlig kalas, och återigen GRATTIS lilla Viktor!!!

Lika som bär?

Min trevliga kollega Mathias har sagt att han tycker att min älskade lilla Bella ser ut som den där lätt efterblivna hyenan i Lejonkungen. Först tyckte jag att det var lite elakt, sedan tänkte jag att jo, jag kan väl hålla med om att det finns vissa likheter, men så googlade han fram en bild på hyenan och jag höll på att skratta ihjäl mig. 
 
När Bella är på bushumör ser hon förbanna exakt ut som den där hyenan! Jag hade dessvärre inte riktigt någon bra bild på det, jag tar tydligen mest bara "snyggbilder" på henne, men jag hittade två där man i alla fall kan ana hur lik hon är ibland!
 
 
 
Hihihi, min lilla lilla knäppisvovve!

Floridapaket

På tal om Florida och paket så fick vi ju faktiskt ett "Florida-kit" av Christofers syster med familj (som kom hem här om dagen), som tack för att Spike har fått bo hos oss under tiden de var där (och kanske lite som plåster på såren för att vi inte kunde följa med?).

Vi hoppade nästan jämfota av lycka när vi öppnade Hollister-påsen (givet att alltid ge presenter i sådana!). Den innehöll bland annat den traditionsenliga frukostsalamin (och ranch-dressing och horseradish sås som också hör till att vi köper där), Jell-O med Oreos-smak (!!!!!) (kan det bli mer amerikanskt förresten?) och en ask med Pez med gamla amerikanska presidenter (så sjukt fränt!!!). Underbart! Får man alltid sådana trevliga överraskningar kan man ju stanna hemma fler gånger!


RSS 2.0