Andas ut lite....

Puh. Nu är det bara två lite kortare jobbdagar kvar innan det blir lite välförtjänt julledighet! Idag har det verkligen varit full fart i butiken, försäljningsrekord (all time high till och med trodde Kjell), julklappspapper överallt, en halv miljard skrivna avtal (kändes det som i alla fall), många räddade julaftonar... Ja man har verkligen känt sig som en av tomtens små nissar som har jobbat arslet av sig idag! 
 
Förutom jobbet har jag dessutom äntligen allt julstök klart! Alla klappar är köpta och inslagna, julgodiset är tillagat och hälften är utdelat, och min fantastiska sambo har gett sig ut på julgransjakt med livet som insats (ja han höll tydligen nästan på att drunkna i all snö) och kom hem med en stor fet fin gran med kottar i! Fantastiskt. Nu är det bara lite småstädning kvar (tack och lov har Christofer lovat göra det mesta) och så ska granen så klart kläs också. 
 
 
En liten sneak peek på julgranen måste ni ju få i alla fall, men mer än så här blir det inte förrän den är påklädd och (förhoppningsvis) fin. 
 
Jag måste säga att det känns förbannat skönt att inte behöva stressa mer nu! Ännu lite lyckligare blir jag av att höra om alla som FORTFARANDE inte har köpt en endaste en liten julklapp, det värmer verkligen. Ni vet ju hur det är det där med skadeglädjen... Hehee.

Kommentarer
Postat av: Petra

Du ser, det löser sej alltid (sa kärringen som sket i badkaret...) Duktiga har ni varit iaf, å tusen tusen tack för julgodiset, vi tjuvstartade lite... ;o)

Svar: Hihi, helt rätt å tjuvstarta! Hoppas det smakade! :)
Hääna Banääna

2012-12-21 @ 21:11:42
Postat av: Malin

Alltså usch har verkligen tyckt synd om dig med all stress!! Gud vad skönt att det är över nu, och kan ju upplysa om att vissa andra själva är påväg till stan nu för att, just det, panikköpa 58 julklappar typ :D

Svar: Tack, va du är gullig! Hehe, hoppas du hittade alla klappar! Det positiva med att panikköpa alla klappar är att man blir jävligt effektiv och hittar på väldigt kreativa lösningar ;)
Hääna Banääna

2012-12-22 @ 10:24:36
URL: http://maliin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0