Granen står så grön och grann i stugan... lalala

Sådärja, nu börjar det kännas som jul på riktigt! Sista dagen är jobbad, och ikväll har vi druckit glögg, lyssnat på julmusik och klätt julgranen, och snart ska vi vandra över till mamma och pappa för julbastu och julskinka. Najs! 
 
Vi hade en så jäkla kul plan för julgranen, men det sket sig lite (så störande så vi till och med funderade på att plocka bort allt och börja om från början, men det kändes lite extremt) så nu får ni nöja er med en helt vanlig bild istället. Nytt försök nästa år. 
 
 
Vad tycker ni? Rätt maffig va? Liten är den då inte i alla fall... Hehe. Vi konstaterade att den nog nästan skulle platsa i vilken amerikansk julfilm som helst. 
 
Dessutom hittade vi tomtedräkter till hundar idag och var självklart tvugna att köpa och försöka ta en fin julkortsbild framför granen. Luvorna var dock alldeles för stora och Bella förstår inte riktigt det där med att sitta stilla och vänta när man försöker knäppa kort, så det blev lite som det blev om man säger så. Dixie däremot skulle nog kunna bli fotomodell!
 
 
Fullt fokus på godbitarna i mattes hand. Mina älskade små trollungar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0