Olidligt spännande

Det är helt sjukt hur spännande det är här hemma hos oss just nu! Vi kan sitta som fastklistrade framför akvariet nästan hur länge som helst och nästan hålla andan av spänning. Våra skalarer har nämligen bäbisar! 
 
Det är första gången de har kommit så långt att det faktiskt har blivit yngel, normalt äter de upp äggen innan de hinner kläckas. Smarta firrar... 
 
 
Så här ser det ut just nu. De där små små plupparna på bladet är små små fiskbäbisar. Pappafirren vaktar dem konstant, och så fort en liten minifirre smiter iväg eller faller ner från bladet simmar han efter den fort som tusan, stoppar den i munnern och simmar tillbaka till bladet och spottar ut den där så att den fastnar igen. 
 
Förstår ni hur galet spännande och faschinerande det är?! Mest intressant ska det bli att se hur länge det tar innan han får i nerverna och käkar upp dem istället. Men jag måste erkänna att det skulle vara himla kul om de skulle överleva, miniskalarer måste ju vara hur söta som helst. Om inte annat kan jag säkert sälja dem dyrt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0