Inte riktigt som the real deal

Eftersom de andra precis landade i Florida för några minuter sedan har vi helt enkelt fått låtsas att vi är där ikväll (för att inte behöva gråta oss till sömns). Så vi har lekt att vi också är där och har druckit Bloody Mary och Gin & Tonic som vi alltid gör på flyget, och så har vi gjort vår egen crab salad som vi har ätit på baguette och druckit Miller Genuine Draft. 
 
Det första vi gör när vi kommer fram till Florida är nämligen att äta crab salad på baguette och dricka Miller (High Life - som tyvärr inte finns här) - det är en av de allra viktigaste traditionerna. I brist på Publix crab slad provade jag göra egen crab salad, och även om den inte blev riktigt lika god (majonäsen här har lite för kraftig smak) så var den tillräckligt nära för att bli nästan perfekt nästa gång!
 
 
Så här såg det ut ikväll (synd att jag inte lyckas vända bilden rätt väg med den här skittelefonen...).
 
 
Och så här såg det ut förra året när vi precis hade landat. Det går så klart inte ens nästan att jämföra, men jag ger oss ändå helt klart godkänt i brist på originalet! 
 
mn,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
Haha, det var Dixies hälsning! Jag tror bestämt att hon ville meddela att hon också lyckte att krabbköttet var gott.
 
Nåja, för att fortsätta på Florida-temat åt vi friterade chicken wings till middag - det är ju annars det vi brukar äta till lunch första dagen vid poolen. 
 
 
Jaha, tydligen blev denna bildem fel väg också (hatar hatar hatar samsung).
Och så här såg vår första lunch ut för ett år sedan:
 
 
Muhuhuuuums!!!! Ojoj. Hur ska vi överleva ända tills nästa gång? Nåja, vi har väl inte så mycket att välja på, vi får snällt bita ihop och längta till nästa gång istället bara,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0