Midsommarbeslutsångest all over again

Jag trodde att vi skulle slippa beslutsångesten över hur vi ska fira midsommar i år. Ifjol bestämde vi oss nämligen i sista sekund. Men nej, så lätt ska vi så klart inte få ha det. Det var så himla perfekt på stugan med stort och blandat gäng förra året, men eftersom storstugan brann upp i vintras (och nybyggnaden inte är helt klar i än) så är det inte riktigt lika enkelt i år.
.
Visst skulle det funka om det blir fint väder, då skulle det bara bli lite slagsmål om sovplatserna (men finns det hjärterum så finns det stjärterum), men eftersom de har lovat lite-sisådär-väder så måste åtminstone middagen troligtvis delas upp på olika håll, och då försvinner ju nästan hela charmen!
.
Bild från midsommarmiddagen förra året, då var den yngsta 6-7 år (om jag inte minns fel) och de två äldsta 91 år. Precis som midsommar ska vara!
.
Så nu är frågan: ska vi satsa på midsommar på stugan ändå och hoppas på att det bli bra i alla fall? Eller ska vi hitta på något (dvs typ åka båt ut till någon holme, äta och dricka gott, snacka skit, busa med hundarna...) med Jocke och Bodil och dogsen? Det är inte lätt alltså...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0