En riktig semesterdag

Igår hamnade vi plötsligt och utan förvarning på grillspettsmiddag ute på stugan i det fina vädret, inte alls så tokigt måste jag säga!
 
 
Riktigt riktigt gott och somrigt.
 
Och idag tror jag bestämt har varit den ultimata semesterdagen. Vi sov till 11 (har äntligen fått ordentliga sängar till lillstugan och kan sova utan att få ont i ryggen - skönt!) då vi vaknade av hundbajslukt (inte den mest perfekta början på dagen kanske, men det är sådant som kan hända om matte och husse sover alldeles för tungt...), och sedan solade vi på gården fram till lunch.
 
 
Sommarens utan tvekan mest underbara lunch! Nyfångad stekt flundra och nyfångad kokt piggvar. Mmmmmmm... Så otroligt gott!
 
Efter lunchen gick vi till sandstranden där vi solade, hundarna busade, grävde, jagade varandra, simmade (det var faktiskt så pass varmt att även vi vågade simma lite!), busade lite till och var helt vilda av lycka!
 
 
H E L T  U N D E R B A R T ! !
 
Till slut blev de två små fröknarna rätt så möra av allt bus, och jag gissar att de kommer att sova mer eller mindre resten av kvällen.
 
 
Mina små tröttöron!
 
Jag fick världens skruvlockar i nacken efter simmandet, jag var till och med tvungen att föreviga det för det såg så roligt ut. 
 
 
Hehehe, så vackert... 
 
Nu har vi spelat lite boule med brorsan i brist på annat medan vi väntar på att middagen (flundror igen, denna gång rökta - minst lika underbart som stekta!) ska bli klar. 
 
 
Här var det jag som vann! Brorsan blev dock överlägsen boule-mästare, men jag tror bestämt att jag kom tvåa i alla fall. 
 
Ja, ni ser ju att jag har haft en helt underbar dag. Fler sådana tack!

Gårdagen

Igår var det då plötsligt redan sista Rockoffkvällen (jag säger ju att det går så fort att det snart är jul!) och vi skulle äta middag inne på området (på VIP-läktaren som det så fint heter) med Elin, Markus, Hannes och Johanna. 
 
Först satt vi på altanen hos Parkkinens och njöt av solen och drack lite öl och åt lite chips medan hundarna busade. Jag tror Bella blev lite kär i Nemo, men eftersom jag hade glömt min telefon hemma finns det inga bilder på det. 
 
 
Det här är den enda bilden jag har därifrån, jag försökte nämligen tvinga Christofer att vara fotograf men det glömdes liksom bort redan efter denna bild. Som tur var kom jag ihåg att ta telefonen när vi var hem och lämnade hundarna sedan innan middagen! 
 
 
Johanna, Markus och Elin.
 
 
Jag, Christofer och Hannes. Elin tyckte att jag var lite udda med mitt mörka hår. 
 
 
Förrätten var helt sinnessjukt god! Jordärtskockspannacotta, grillad pilgrimsmussla, tryffeltomat och focaccia. Mmmm, helt underbart var det! 
 
 
Förrättsunderhållningen stod Mange Makers för. Bra är de då inte, men det var rejält med röj i alla fall (åtminstone på under 18-sidan). 
 
 
Till varmrätt var det Coeur de filet provencale. Jag kan inte uttala det och jag vet inte vad det betyder, men supergott var det! Massa vitlök, love it.
 
 
Även efterrätten var våldsamt god (men lite svår att fånga på bild eftersom det började bli lite mörkt). Apelsin- och passionsfruktsmousse med färska jordgubbar och chokladmarmor. Mmmm....
 
 
Efter det var det dags för A Tribute to Queen, riktigt riktigt bra! 
 
 
Elin och jag försökte ta en bild på oss själva för att demonstrera hur mycket röj det var. Eh. Jag vet inte vad ni säger, men jag ser ju mest bara galen ut...
 
Till slut var det då alltså dags för det obligatoriska fyrverkeriet som avslutar Rockoff, jag har en halv miljard bilder på fyrverkeriet (mitt telefonminne är numera fullt - dags att börja radera lite kanske??) men här har vi några i alla fall! 
 
 
Man kan alltså sammanfatta kvällen med supergod mat, supertrevligt, ett riktigt bra uppträdande, och fint fyrverkeri. Mycket bra avslutning på partyveckan!

Helt fantastiskt

Det hände en så sjukt rolig grej ikväll att jag fortfarande knappt kan fatta att det är sant! Vi satt på morsans och farsans gård, Christofer pekade upp mot himlen och påpekade att det var sjukt mycket måsar i farten. Jag och brorsan höll med. Christofer sade "någon av dem måste ju bajsa!". 2 minuter senare skrek brorsan till... 
 
 
Japp, då hade en mås bajsat rätt på hans axel!! Hur sjukt är inte det?! Jag höll verkligen på att skratta ihjäl mig. HELT fantastiskt!
 
 
En liten liten liten del av alla de måsar som cirkulerade ovanför oss.
 
Före måsincidenten åt vi dessutom en sjukt god middag. Vi grillade fläskfilé, jag gjorde min underbara (om jag får säga det själv) potatissallad (nypotatis, parmesan, ärtskott, soltorkade tomater, coctailkapris och lite olivolja, vitvinsvinäger, flingsalt och peppar) och så hade vi Eriks Bea till det. MUMS!
 
 
Det blev ju inte sämre av att vi kunde sitta ute och njuta av solen samtidigt heller. Jag är alldeles lycklig nu jag!
 
Efter maten hade vi underhållning i form av flygmyrsjagande hundar. 
 
 
De var helt galna! Hoppade och högg efter myrorna när de flög, slog och krafsade och tuggade på dem när de kröp på marken. Bilden återspeglar inte riktigt hur mycket action det faktiskt var. De är allt bra lustiga de där två små odjuren!

Underbart

Jag ber om ursäkt för min tillfälligt döda blogg, jag har inte riktigt haft varken tid, ork eller lust att blogga de senaste dagarna. Vid tillfälle ska jag ta och slänga upp en sammanfattning med bilder från veckan!

 

Idag är det helt underbart väder så just nu ligger vi och solar på mammas och pappas gård och har det förbannat skönt! Lite fredagslyx med melon och starbuckskaffe blev det också, nice!

 

"Jag förstår inte riktigt det här med melon. Jag gillar grape. Blandat med gin. Det är min favoritfrukt." Dagens citat av ingen mindre än min fantastiska sambo. Underbart!

 


Räddaren i nöden

Cilla är min räddande ängel denna hopplösa dag! Jag har varit både trött och rastlös hela dagen och inte velat göra nånting alls och kunde inte ens förmå mig att cykla till gymmet. Men snart kommer Cilla och så blir det att gå till Rockoff och glo på folk, helt perfekt aktivitet för mig idag känner jag!
 
Jag hade visserligen inte tänkt gå dit idag eftersom jag (som kanske den enda i hela världen känns det som...) inte alls gillar Veronica Maggio, men glo på folk är alltid kul och som sagt precis vad jag behöver idag så nu är jag redan på mycket bättre humör. 
 
 
Cilla och jag på 60-talsfesten i maj förra året. Sjukt hur snygga vi var! Men ajajaj vad jobbigt det var att försöka borsta ur håret sedan...

Men snaaaaaaark

Alltså jag är så sjukt jävla uttråkad just nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är pissväder ute, jag har läst klart min bok, hundarna sover, husse är och fixar nånting med farsan, jag dammsög i förrgår, disken är redan i diskmaskinen, tvättmaskinen går för fullt, jag har redan kollat facebook en halv miljard gånger... Ja. Vad ska jag göra? 
 
 
När det riktigt krisar kan man leka med photo booth. N ser ju, jag kan göra mitt huvud till ett hjärta! Men inte ens det var kul idag.
 
Dessutom håller min nacke på att ta livet av mig, den gör så sjukt ont idag att jag bara skulle vilja hugga bort den.
 
Nej okej, förlåt, jag ska sluta klaga, koka mig lite mer kaffe och kanske jag hinner försöka tvinga mig ut i regnet och ner på stan en sväng i väntan på att Christofer kommer tillbaka.

Kärlek

Vi blev väckta sjukt tidigt i morse (eller ja, tydligen var klockan kvart över 10 och inte 8 som jag trodde) när Spikes familj kom och hämtade honom, så sedan passade jag och Bella på att sova lite till i soffan när de hade åkt. Har jag sagt att jag har väldens mest kärleksfulla lilla hund? Ni ser ju själva, mer mys än så här kan det inte bli! Dessutom hade hon nosen inborrad i mitt öra och låg och snarkade. Mitt älskade lilla hjärta.

 


Helgen

Ja det har varit full fart i helgen så bloggen har blivit lite lidande. I fredags var det solande, after work (eller after första semesterveckan för min del) och så var det ju första dagen av Rockoff så vi var självklart tvungna att gå dit och kika en sväng också! 
 
 
Jag fick sällskap av två små hundar som också tyckte det var skönt att sola! 
 
Igår hade vi soffinflyttningsfest (Malins smarta påhitt!) med sangria och lite snittar.
 
 
 
Efter det bar det av till RockOff för att se Pandora som spelade Drottningen av Åland två gånger, sjukt bra var det!
 
 
 
Jag och en lite trött Malin.
 
 
Maskinen såg vi också, men Dead by April såg vi bara lite grann av innan vi behövde gå hem till hundarna. Sedan blev det så klart stadshotellet en sväng också (Pandora och X3M gänget var där, Patrik var i extas). En väldigt rolig kväll var det! 
 
Idag och imorgon blir det dock Rockoff-fritt för vår del. Men lite sociala har vi ändå varit idag då Cilla kom och hälsade på oss en sväng, mycket trevligt! Men nu är det film och sedan sängen som gäller. Eller kanske soffan, den är väldigt skön att sova i kan jag meddela!

Fullt med odjur

Ikväll fick brudarna besök av kusinen från landet, lilla Spike. Han ska bo hos oss tills på måndag medan hans familj är på långkryssning. Jag kan redan nu säga med all säkerhet att vi ALDRIG ska ha fler än två hundar!
 
Det spelar ingen roll hur söta de är, det var skitsvårt att gå med alla tre som sprang och trasslade in sig i varandra hela tiden. För att inte tala om hur hopplöst det var när jag satt och försökte hålla i allihopa själv medan husse sprang iväg och köpte käk... Nej, två små odjur räcker gott och väl. 
 
 
Så här ser det ut i vår soffa just nu. Bella och Spike har världens brottningsmatch och är helt sjukt speedade! Det är inte klokt vad söta de är, men ändå kan jag inte låta bli att hålla med Dixie om att det börjar räcka nu, de har liksom hållit på i full fart i en halvtimme nu.
 
 
Här ligger Dixie helt fridfullt bakom husses axlar och försöker sova, men lite nu och då måste hon rycka in och skälla ut skitungarna när hon tycker att det börjar gå över styr. Ja, underhållning har vi i alla fall!

Home sweet home

Det må vara skönt att vara ute på en liten holme mitt ute i ingenstans ett tag, men 2 nätter bland miljarder mygg och i obekväma sängar är ungefär vad jag pallar. Nu sitter vi i alla fall i snipan sedan ca 2,5 timmar tillbaka och om ytterligare 1-1,5 timme borde vi äntligen börja vara framme i stan. Halleluja. Fast just nu har jag det rätt bra, sitter invirad i en sovsäck med båda hundarna (funkar som två små minielement) och läser min sjukt spännande bok medan solen lyser på mig. Inte så illa!


Mera mys bara!

Idag har jag gjort så lite som möjligt. Sovit, solat och läst bok. Förbannat nice! Vid typ 16-tiden kom Bodil och Jocke och vid 18 började vi puttra ut mot Bärö och Glada Laxen med snipan. Middagen var god men det blev förbannat kallt. Nu på hemvägen hittade vi varsin sovsäck så nu har vi det skönt! Lite skillnad på temperaturen när vi åkte (då höll vi på att rinna bort) och nu på hemvägen (vi höll på att frysa ihjäl innan sovsäckarna). Men sol i alla fall, dumt att klaga!


Så det är det här som är semester alltså?!

Jag har haft en helt underbar dag idag! Imorse sken solen, jag stack iväg på en 7,5 km springtur direkt kl 9 på morgonen (i helt godkänt tempo trots att jag knappt var vaken), efter dusch, frukost och bok-shopping stack vi iväg med morsan och farsan ut mot stuga nr 3. Då ÖSregnade det. Sen sov jag som en liten ängel i snipan på vägen ut. Solen kom fram när vi kom fram, karlarna åkte och köpte ny bastuspis medan mamma och jag solade och hade det skönt och hundarna sprang runt på egna äventyr. Så blev det förrätt, bastubad (nya spisen får 10 bastuskopor av 10 möjliga!), och sjukt god middag med sås på nyplockade kantareller! Jag är nog nästan i paradiset! Jag har t.o.m hunnit leka med instagram för första gången någonsin liksom! Och bok nr.1 verkar sjukt spännande. Nu solnedgång på västerberget! Dessvärre går det inte att ladda upp så många bilder som jag skulle vilja på halvdan 3G-täckning, så det här får duga. Vi hörs imorgon!


Matbilder

I ett försök att blogga om något annat än vädret tänkte jag bjuda på lite matbilder från de senaste dagarna. Det har liksom blivit en hel del sådana. Men jag tänkte i alla fall vara snäll och skona er från de bilder ni redan har sett. 
 
Ja, det är liksom det jag har gjort den här helgen. Ätit. Och eftersom jag inte har gjort något mer spännande än hundpromenader, lite städning, gymmat och kokat kaffe åt gänget på jobbet (jo jag vet att jag har semester, men Kjell var ju så orolig att han inte skulle få sitt 14.00-kaffe när inte jag är på plats så då får man ju offra sig lite liksom) idag så får det helt enkelt bli matbloggning. För ovanlighetens skull... 
 
 
Fredagens underbara efterrätt. En riktig sommartårta med vitchoklad i tårtbotten - mmmmmums!
 
 
Lördagens förrätt. Någon sorts fryst sillgrejs typ. Åh, jag är så bra på att förklara ibland! Men sjukt gott var det! 
 
 
Och lördagens huvudrätt. Nypotatis, grillad kyckling, grillad fänkol och en alldeles galet god sås. Jag kunde ha ätit hur mycket som helst. Eller ja, jag gjorde väl nästan det också... 
 
 
Och så har vi dagens frukost! Har man semester så måste man ju lyxa till det lite så jag passade på att baka scones. Sämre start på dagen kan man ha!
 
Nej hörni det här var ju ingen bra idé, jag blir ju hungig av alla matbilder! Nu blir det att koka te och slänga igång en film istället.

En liten update

Igår: sommarfest på stuga nr 2.

Idag: sovmorgon, bastubad + årets första dopp (japp, först nu i mitten av juli, tragiskt), och tårtätande (det blev nästan en hel tårta kvar efter igår).

Nu: pizza från Pub Albin - mums!

Snart: bio med Elin!

 

Så ja, vi kan väl sammanfatta det som att semestern har börjat himla bra! Vissa justeringar av vädret skulle förstås vara att föredra, men annars så!

 


Semesteeeeeer!!!!

Wohoo! Nu har mitt livs första riktiga semester börjat!! Det blev liksom lite hysteriskt först med full fart på jobbet och sedan full fart hem och direkt ut till stugan, men ändå en himla bra dag måste jag säga. . Bodil kom med ett semesterpaket åt mig, jag fick rosor av husse och hundarna (aldrig 10 rosor enbart av husse eftersom det för några år sedan påpekades att det betyder "jag vill gifta mig med dig"), och nu har vi ätit jättegod förrätt och varmrätt och haft jättetrevligt hos grannarna på berget! . Inviger nu bredbandet på stugan medan hundarna får skena lite. Nu blir det fyrhjulingen tillbaka för kaffe och efterrätt och mera trevligt skitsnack! .


The final countdown

Jaha jaha. Då var det plötsligt bara EN arbetsdag kvar innan SEMESTEEEER!! Herregud vad skönt det ska bli. Fast jag måste erkänna att jag har varit väldigt kluven. Dels ska det (förstås) bli jätteskönt att få vara ledig och vila ut och bara vara, dels undrar jag vad fan jag ska göra i 5 veckor utan jobbet egentligen. Det där har pendlat lite fram och tillbaka, men just nu känns det faktiskt bara sköööönt! 
 
Bara sommaren skulle kunna ta och hitta hit till vår underbara lilla holme nu?! Jag har ju liksom aldrig haft en riktig semester tidigare (rekordet är 2 (nästan) veckor obetald ledighet), så semester associerar jag med det här: 
 
 
30 grader varmt, strålande stekhet sol, palmer, Miller Highlife och Florida. Eh. Ja. Inte tror ni väl att jag kommer bli nå besviken på 17 grader, halvmulet, blaskig Koff osv? Nej nu överdriver jag. Jag ÄLSKAR Åland på sommaren, det är förbanna bland det bästa som finns. Men lite mer sol och värme skulle då inte skada... Faktiskt.

Monsterhunden

I måndags köpte vi en liten uppdragbar leksasmus åt hundarna som Sofia tipsade om. Lite läskig men sjukt rolig tyckte Bella, hon upptäckte att om man höll den i svansen kunde den inte röra sig och då var den inte fullt så äcklig. Knappt 10 minuter senare hade hon demolerat den totalt. Bitit sönder den i små små bitar. Eh, ja. Don't mess with my monster dog säger jag bara!


Dags för nedräkning

Jaha hörni. Nu är det dags att börja räkna ner. Nu har jag nämligen bara 3 arbetsdagar kvar till semester! Och inte vilken semester som helst heller, min första riktiga semester dessutom! Oh yeah. 
 
Min ångest över vad tusan jag ska göra i 5 veckor (obs! 4 veckor semester, 1 vecka ledighet - mycket viktigt att påpeka så att ingen blir upprörd över det, även om jag föredrar att förenkla det och kalla hela skiten semester... hehe) har till största delen gått över dessutom. Det har varit väldigt mycket de senaste veckorna (igår var det faktiskt helt sinnessjukt) så nu börjar faktiskt även jag känna att lite vila nog skulle vara välbehövligt. 
 
 
Men lite jobbigt känns det ändå att inte få träffa mina älskade dårar varje dag. Som exempel har ni bilden på när Malin kröp ner i en kartong "Jojo, du får rum Malin!" sade jag, och ni ser ju att jag hade rätt! Ja jag vet, jag kommer med all säkerhet att träffa dem en hel del i alla fall, men ändå!
 
Lilla söta Patrik tyckte att jag borde slå honom så hårt att han får ett blåmärke som håller i sig hela min semester så att han kunde ha det som minne av mig. Haha! Så gulligt.
 
Men som sagt, det ska nog ändå bli jäääkligt skönt med semester! Den börjar redan bli fullplanerad så jag gissat att jag är tillbaka på jobb innan jag ens hinner blinka ändå. Tycker det skulle kunna ta och bli sommar på riktigt nu bara så man kunde få njuta av lite värme och göra något åt likblekheten. Håll tummarna.

Festen

Jag som alltid brukar vara så duktig på att fota det mesta jag gör glömde nästan helt bort det i lördags. Några enstaka bilder från paintballen är allt jag lyckades få till. Nej jag skojar inte, inte ens maten finns förevigad! Jag som brukar ta kort på ALLT jag äter! Jag förstår att ni är chockade. Jag hade väl helt enkelt för roligt för att tänka på det. 
 
I taxin på vägen ut skickade vi alla varsitt sms med texten "Kvack!" på exakt samma gång till stackars Daniel som hade gått och blivit sjuk. Hysteriskt roligt hade vi då kan jag meddela! Sedan skickade jag denna också: 
 
 
Så att han med all säkerhet skulle känna sig ensam och övergiven. Sjukt hur trevliga vi kan vara när vi känner för det. Hehehe.
 
 
Framme vid paintball-banan, gänget gör sig redo för krig. Notera gärna vår nätta lilla kylväska för ölen där framför Malin.
 
Malin och Patrik fick den stora äran att välja ut lagen.
 
 
Bästa laget! Janne, jag, Donny och Malin. Vi vann visserligen inte, men vi var bäst ändå. Snyggast om inte annat!
 
 
Det vinnande laget. Patrik, Micke, Emil och Kjell. Om jag ska vara ärlig tror jag faktiskt att de vann ENDAST för att deras tröjor var coolare än våra. Så måste det vara. Och för att mitt vapen inte fungerade i första omgången. 
 
Hysteriskt roligt var det i alla fall! Även om det var så varmt att vi höll på att rinna bort totalt. Jag vill spela paintball snart igen! 
 
 
Malin kände inte att Kjell sköt henne. Vi är alla rätt så överens om att hon måste ha EXTREMT hög smärttröskel! Hon blev tydligen mest utsatt för hon har flera stycken sådana här märken. Jag som annars får blåmärken så lätt har bara ett litet ömt märke på hakan (träffade UNDER masken!) och ett litet på vaden, så jag klarade mig förvånansvärt bra.
 
Nåja, det var den sista bilden jag hade. Efter paintballen åkte vi till stugan där vi bastade, grillade och snackade skit. Riktigt nice! Och sedan bar det så klart av in till stan och stadshotellet också (och jag sov som ett litet barn i taxin på väg in, hehe). Riktigt rolig kväll som vanligt med de här människorna och jag skulle lätt vilja göra om det igen nästa helg!

Imorgon smäller det

Denna underbara fredag har till största delen bestått av planerande inför morgondagens personalfest. Jäklar vad kul det ska bli! Skulle det inte vara för att jag vet att det alltid blir kul med det här gänget skulle jag nästan bli lite orolig för att vi har för höga förväntningar. 
 
 
Så här ser kylskåpet på jobbet ut just nu. Yeah.
 
Dessutom har vi haft över Bodil och Jocke på himla god och trevlig middag ikväll! 
 
 
Mmmmums.
 
Ja, förutom att vi har personalfest från kl 15 imorgon ska jag dessutom jobba 10-15, så jag vågar nästan lova att det inte kommer att bli några blogginlägg eftersom blogg-appen fortfarande inte funkar, men man ska aldrig säga aldrig! Hoppas ni får en rolig helg, för det tänker jag ha!

Imorgon smäller det

Denna underbara fredag har till största delen bestått av planerande inför morgondagens personalfest. Jäklar vad kul det ska bli! Skulle det inte vara för att jag vet att det alltid blir kul med det här gänget skulle jag nästan bli lite orolig för att vi har för höga förväntningar. 
 
 
Så här ser kylskåpet på jobbet ut just nu. Yeah.
 
Dessutom har vi haft över Bodil och Jocke på himla god och trevlig middag ikväll! 
 
 
Mmmmums.
 
Ja, förutom att vi har personalfest från kl 15 imorgon ska jag dessutom jobba 10-15, så jag vågar nästan lova att det inte kommer att bli några blogginlägg eftersom blogg-appen fortfarande inte funkar, men man ska aldrig säga aldrig! Hoppas ni får en rolig helg, för det tänker jag ha!

Rättvist och bra

Medan jag jobbar och svettas och sliter som ett djur spenderar hundarna och husse dagarna med simmande och fiskande och annat mys. Dagarna i ända får jag bilder som denna: 
 
 
Simmande små hundar, hav och sol. Jag gråter lite inombords varje gång. För på helgerna lyser så klart solen med sin frånvaro. Seriöst, det har regnat 6 (!) lördagar på raken liksom?!
 
MEN idag fick jag nyfångad abborre till middag, då kan man ju inte klaga. Och ett ännu större MEN, nästa fredag är min sista jobbdag innan FEM veckor semester!! Så ja, jag överlever nog 7 dagar jobb till, för sedan ska jag inte bara titta på alla underbara sommarbilder, jag ska vara med på dem också!

Lycklig tjej!

Wohoo vilken underbar dag! I morse åkte vi till Mio för att beställa ny soffa, en som vi har kollat på ett bra tag och som är precis drömsoffan. Men vi behövde inte beställa, de hade den i lager så vi fick hem den direkt idag! 
 
Lite pusslande blev det förstås, vi var ju liksom inte riktigt berädda på att få hem den direkt, men till slut är den nu på plats och jag är lyckligare än ett barn på julafton! 
 
 
Lite halvdålig bild, men jag kan ju inte rå för att det dessutom är strålande sol som bländar genom fönstret denna underbara dag. Nytt soffbord har vi också, morfars gamla "Amerika-trunk", tycker det blev riktigt fränt faktiskt. Gillar very much. Mattan är tillbaka till slut också! Den fick gömmas undan när valp-Bella flyttade in för att minska antalet kissvänliga ställen. Vad tycker ni?
 
Det är förresten inte bara jag som redan är helt förälskad i nya soffan. Brudarna hade hittat nya favoritställen innan vi ens hann blinka!
 
 
Dixie på ena divanen med huvudet på filten...
 
 
... Och Bella intryckt i ett hörn mellan ett gäng kuddar och med favoriten Angry Birds-pipleksaken som vaktar bredvid henne. Mina älskade små bäbisar.
 
Åh, underbara fina sköna soffa, äntligen är du min. Kanske jag skulle sova här i natt, bara för att?!

Full fart

Ja vi ser ju nu hur många blogginlägg jag hinner med när inte iPhone-appen fungerar. 0 inlägg på 3 dagar. Hoppas verkligen de får igång den snart igen, för det här är ju hopplöst. 
 
Nå ni kanske vill veta vad jag har gjort de här 3 dagarna? I fredags jobbade jag och skrattade åt Malin som kröp ner i Patriks gitarrlåda...
 
 
...Och åt jättegod middag på Arken Garden med mamma och pappa.  
 
 
Min efterrätt. Varma frukter och bär med glass. Mums! Och gin&tonic. Mmmm. 
 
 
Pappas "efterrätt". Är man mer sugen på räkmacka än på glass så måste man ju få ta det, eller hur?! Vår servitris trodde att han skämtade, hehe. 
 
På lördagen bar det av till Stockholm för lite reashopping med Bodil, jag hittade mycket bra grejer som jag verkligen behövde (kände mig oerhört duktig som inte köpte en massa onödigheter bara för att det var billigt, även om det var nära ett par gånger), och dessutom hade vi trevligt sällskap i form av Malin och Emelie under själva resan. Riktigt nice dag! 
 
 
Obligatorisk latte på Cityterminalen innan man orkar börja shoppa. 
 
 
Obligatorisk x-cider på Cityterminalen innan hemresa (Bodils påhitt, men den är faktiskt rätt god måste jag erkänna)
 
 
Och så självklart Eckerölinjens underbara à la carte på hemresan. Nordiska tapas till förrätt, lax och godaste vinet (Rully, enda vita som jag verkligen tycker är riktigt gott), och så lyckades vi på något magiskt vis trycka i oss en sjukt god daimmousse och Recioto till efterrätt också. Mums. Vi rullade av båten (pga av maten alltså, inte vinet).
 
Och igår var det födelsedagsmiddag (mammas födelsedag), citronmarängtårta och EM-finalen på stugan där vi dessutom sov i natt. Så ja, som ni ser har jag knappt varit hemma alls och har alltså verkligen inte kunnat blogga ens när jag skulle ha hunnit! Och eftersom det är sommar är risken ganska stor att det kommer att fortsätta lite så här tills blogg-appen kommer igång igen, så håll tummarna för att de får den fixad snart!

RSS 2.0