Fullt med odjur

Ikväll fick brudarna besök av kusinen från landet, lilla Spike. Han ska bo hos oss tills på måndag medan hans familj är på långkryssning. Jag kan redan nu säga med all säkerhet att vi ALDRIG ska ha fler än två hundar!
 
Det spelar ingen roll hur söta de är, det var skitsvårt att gå med alla tre som sprang och trasslade in sig i varandra hela tiden. För att inte tala om hur hopplöst det var när jag satt och försökte hålla i allihopa själv medan husse sprang iväg och köpte käk... Nej, två små odjur räcker gott och väl. 
 
 
Så här ser det ut i vår soffa just nu. Bella och Spike har världens brottningsmatch och är helt sjukt speedade! Det är inte klokt vad söta de är, men ändå kan jag inte låta bli att hålla med Dixie om att det börjar räcka nu, de har liksom hållit på i full fart i en halvtimme nu.
 
 
Här ligger Dixie helt fridfullt bakom husses axlar och försöker sova, men lite nu och då måste hon rycka in och skälla ut skitungarna när hon tycker att det börjar gå över styr. Ja, underhållning har vi i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0