Lilla vovven!

Okej, nu har ni väntat tillräckligt länge på bilder på vovven. Vi har hunnit sova lite, hon har kissat ute (så duktig!) och viktigast av allt: jag har äntligen fått i mig lite mat (10-11 timmar efter frukosten... då har jag för mycket annat i skallen!). Så håll i er nu!

Lilltjejen heter egentligen Udett (Odet) men vi har nu till slut kommit fram till att vi ska kalla henne Bella. Vi var lite osäkra, men nu känns det som att det passar henne riktigt bra.
.
.
Hon är en riktigt liten liten tjej (två veckor äldre än Dixie var när vi fick henne, men ändå mindre än Dixie var då), hon är väldigt mysig och nyfiken, lite försiktig av sig men nu när hon har börjat bekanta sig lite med oss, Dixie och lägenheten så verkar det nog som att hon är ett litet busfrö trots att hon verkar så änglalik!
.
.
Det jag har varit mest orolig över var förstås hur hon och Dixie skulle funka ihop, men det går redan jättebra! Dixie älskar andra hundar, men hon brukar inte gilla när de gosar med hennes matte och husse, men det har gått hur bra som helst!
.
.
Dixie tycker att Bella är en sjukt spännande liten krabat som luktar himmelens intressant! Lite svårt att få igång henne på bus kanske, men hon är ju så liten än så det ska nog lösa sig hälsar hon. Allt Bella gör är fruktansvärt spännande, så fort hon rör på sig måste man dit och kolla och lukta, det gäller att inte missa en enda sekund ifall att hon hittar på något fränt (alt. stjäl något tuggben eller någon leksak) säger Dixie.
.
.
Bella är väldigt mammig och vill helst sitta i famnen hela tiden, men det är ju inte så konstigt - det var ju bara igår hon flyttade ifrån sin riktiga mamma! Men emellanåt får hon sina ryck och springer runt och kollar läget, först lite lugnt och sedan i full fart!
.
.
Hon är ett riktigt litet charmtroll. Och hon lyssnar noga på vad vi säger och följer hela tiden med vad som händer runt omkring henne. Med den här farten kan hon sitt namn redan i morgon!
.
.
Puss och godnatt. Nu ska vi sova lite igen. (Några enstaka timmars osammanhängande sömn på en soffa på ett småkyligt Arlanda räknas inte som skönhetssömn, så vi har liksom lite att ta igen nu.)

Kommentarer
Postat av: Elaine

sötaste lilltjejen!

2011-10-19 @ 17:37:31
Postat av: Cilla

Men åååh gulle söt ! Vad bra att det går bra mellan Dixie och nykomlingen ! Hihi vad spännande allt kommer bli med två i huset ! :D Och nya promenaden och allt man kan bli rädd för och testa och se och höra ! Åh gud vad valpsjuk man blir igen ! xD

2011-10-19 @ 21:09:18
URL: http://priss.se
Postat av: Ia Pakki

Hihi, söööötnosen! Kommer hem till ön lite v.44 och då vill jag träffa henne minsann ;) pussa henne från mig!

2011-10-19 @ 21:31:58
URL: http://elinparkkinen.blogg.se/
Postat av: Ia Pakki

Hej igen du! En liten fråga.. var var det du gjorde din header nu igen? känner väl lite att det är dags för en ny inne hos mig :P PUSS

2011-10-21 @ 11:19:45
URL: http://elinparkkinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0