HELGBILDER

Jag har varit duktig i helgen och försökt ta lite bilder på allt vi har gjort (fattar ni hur lyxigt det är att vara ledig på helgerna?!). Hur det har gått är en helt annan sak, men jag har försökt i alla fall, det är väl det som räknas?
.
Fredag:
.
Invigning av Sea Points uteservering. Inte så varmt, men huvudsaken var att vi var först även med att sitta på uteserveringen! (Vi var första gästerna inne i restaurangen i måndags)
.
Min pokervinst på Paf Casino! Jag hade en riktig turdag i fredags, först vann jag en grill och sedan pääängar på poker! Synd att jag inte fattade det tidigare och gick och köpte en lott, då hade jag nog varit miljonär nu.
.
Lördag:
.
På väg ut till Havsvidden. Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man ska ta kort i en skumpande Opel.
.
Sedan var det så klart fullbokat på Havsvidden (varför ringa och kolla före, man åker ju så gärna bil i en timme på små gropiga grusvägar?), så det blev Soltuna istället som också ligger där långt ute i bushen. Och jag glömde bort att fota den goda maten (jag åt gratinerad chevré med balsamico och pinjenötter till förrätt, och plankstek till huvudrätt).
.
Men till efterrätten kom jag på det! Vi fick lite special, vi orkade inte med någon efterrätt egentligen, men kände att det skulle vara gott med typ någon tryffel, vilket de inte ens hade på menyn, och tadaa! Det är service det.
.
Jocke fick också en specialare, och ingen liten sådan heller!
.
Bodils bil eller en container, det är frågan? Jocke gick fram till containern när vi skulle gå till bilen, han menar att de är i ungefär samma skick. De andra hade för övrigt ingen förståelse alls för mitt fotograferande, och ville inte alls vänta medan jag fotade containern - därav den suddiga bilden.
.
Idag, söndag:
.
Megastor glassboll i underbart sommarväder på stan. Jag hade nästan för mycket kläder på mig! Underbart.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hur många hundår ska man vara för att få dricka öl?

2011-05-11 @ 11:05:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0